Belső kertre néző, teraszos lakások egy karnyújtásnyira a Dunától

Frekventált helyen szeretne csendes lakást? Mindez nem lehetetlen, sőt! Mai cikkünkben olyan teraszos lakásokat mutatunk, amelyekhez még a Duna is csak egy karnyújtásnyira van.

Akár saját részünkre, akár befektetési céllal vásárolunk lakást, a választásnál a lokáció az elsődleges szempont. Mindenki olyan otthont keres, ami mindenhez közel van, mégis csendes, és lehetőséget nyújt a pihenésre, kikapcsolódásra. Ez elsőre lehetetlennek tűnhet, azonban a legfrekventáltabb környékeken is akad néhány csendes utca.

A IX. kerületi Ráday utca, az éttermek, kávézók, cukrászdák utcája Belső-Ferencvárosban, ami mellesleg kitűnő közlekedési kapcsolatokkal is bír, hiszen a 3-as és 4-es metró megállója, valamint a 4-es, 6-os és a 2-es villamosok, illetve több busz és troli megállója is néhány perce van. A Duna-part, az Üllői út egyaránt közel található és egyforma távolságra van a Szabadság híd és a Petőfi híd is, így Budára is könnyű a közlekedés.

A Ráday utca melletti Lónyay utca már jóval csendesebb, mégis rendelkezik ugyanezekkel a kedvező közlekedési feltételekkel, ráadásul ide még a Duna mellett kikapcsolódást nyújtó Nehru-part is közelebb van. Itt, ebben a megújuló utcában, ahol számtalan házat épp most újítanak fel, épül a River Passage napfényes lakásokkal és sok zöldfelülettel.

Az U-alakú épület az első szinten egy szépen parkosított kertet ölel körbe, amely kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindazok számára, akik csendes, zöld környezetben szeretnének pihenni, de érdemes sietni, ha itt szeretnénk lakást vásárolni, ugyanis már csak alig néhány elérhető a belső kertre néző lakások közül, melyek egytől-egyig terasszal is rendelkeznek.

A River Passage-ban egy lakás vásárlása ugyanakkor lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra is, hiszen innen bármikor elugorhatunk a Nehru-partra kocogni, vagy a Corvinus Egyetem most épülő új uszodájába és sportközpontjába sportolni, a Ráday utcán pedig várnak az éttermek, kávézók.

A River Passage építésénél fokozottan figyeltek a tájolásra, így minden lakás napfényes, ráadásul a projekt a végéhez közeledik, jelenleg már a burkolása folyik, tehát jövőre költözhető. A beruházás még a régi 5%-os áfával valósul meg, ami még egy indok arra, hogy ne várjunk sokáig a döntéssel, hiszen az új 5%-os áfával megvalósuló lakások nem lesznek olcsóbbak, áraikban a kedvező áfa által generált építőanyag hiány és építőipari munkaerőhiány mind tükröződni fog.

Hirdetés

A projekt lakásai között az egyszobástól a háromszobásig gyakorlatilag mindenféle méretű, és változatos alaprajzú lakás megtalálható kedvező áron, a belső parkra néző, kisebb teraszos lakások akár 1 millió forintos négyzetméterár alatt is elérhetők. A gépjárművek, kerékpárok tárolására két garázsszinten épülnek gépkocsibeállók, biciklitárolók és tárolók is. Az első emeleti parkosított belső kerten kívül pedig egy tetőtekert is létesül a lakók számára a 9. emeleten.

A cikk megjelenését a River Passage fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)