Már most költözne, de újat szeretne Észak-Pesten jó áron? Ne is keresgéljen tovább!

Eladó családi otthonokat és bérbeadó lakásokat, valamint két szabad üzlethelyiséget is kínál Észak-Pesten, Újpest központjában, a metrótól pár lépésnyire egy most felépült, vadonatúj ház. Mutatjuk ezt a remek lehetőséget, ahol 700 ezer forintos négyzetméterár alatt is új, városközponti lakást vásárolhatunk.

Rengeteg eladó lakás van Budapesten, még a legfelkapottabb angyalföldi, újpesti vonalon is. Olyan azonban nagyon kevés akad, ahol nem csak a helyszín kiváló és az ár korrekt, hanem egyúttal vadonatúj, sőt azonnal(!) beköltözhető lakást is találni – tehát akár már a karácsonyfát is a vadonatúj lakásában állíthatja fel, ha siet!

Most ugyanis Újpesten, annak is a kellős közepén, a metró végállomástól pár lépésre leltünk rá egy teljesen kész, sőt, december elején már használatbavételi engedélyét is megszerző, vadonatúj házra. Aki errefelé keres, annak nem szabad tehát kihagynia az Arsenal Sarokházat, amely nem csupán 5 százalékos áfával, így igen korrekt árakkal, hanem minőségével, letisztult, modern dizájnjával is kiemelkedik a hasonló kínálatból.
Elérhető itt még néhány több szobás, tágasabb lakás a vásárolni szándékozóknak is; sőt 5 különböző otthon közül választhat az is, aki csupán bérelne itt. Ezen felül pedig további 2 utcafronti üzlethelyiség is kiadó.

Ritka tehát az az új otthon, ahol nem kell hosszú hónapokat, akár éveket várni a költözésre, hanem akár már azonnal lehet vinni a bőröndöt a papírmunka intézését követően! Ez azt jelenti, hogy akár már a karácsonyfát is itt állíthatja fel, vagy az új esztendőt is saját, vadonatúj lakásában kezdheti Ön is!

Nem is bánja meg, ha valaki erre keresgél, hiszen a közlekedés „bomba-jó”, a Váci úti irodaházak autóval hozzávetőleg 5-7, metróval 10-15 percre vannak. Mi több: a Duna újpesti partszakasza, vagy épp a hangulatos Népsziget nem túl nagy sétával elérhető. Ráadásul Újpest igen jól ellátott, teljesen megújuló, felújított központjában, mégis csendes helyen élhetünk.
Itt a 3-as metró végállomása mellett villamosok, buszvégállomás, gyorséttermek, fitnesz lehetőségek, piac, kisebb–nagyobb élelmiszer- és egyéb boltok, iskolák, óvoda, intézmények, posta, játszóterek, parkos részek, mind-mind elérhető távolságra vannak.

Miközben az Arsenal Sarokház kínálatában egy-egy családi lakás kedvező ára a helyszín előnyeit is figyelembe véve már-már barátinak mondható, hiszen az új négyzetméterár érezhetően 700 ezer forint alatt marad a nagyobb lakások esetén, és a néhány meglévő kisebb otthonnál sem közelíti meg az innen pár percre, a XIII. kerület sokkal rosszabbul ellátott részein kínált, még fel sem épült lakásokét! Kiváltképp jó üzletet köthetünk, ha a bőkezű otthonteremtési támogatásokat, például az új lakásokra igénybe vehető CSOK-kedvezményeket is beszámoljuk, mondjuk 3 gyermek esetén.

Valamint figyelembe vesszük a modern otthonok kisebb rezsijét, a garanciát, vagy épp azt, hogy hosszú évekig a felújításra sem kell semmit költenünk.
Mi több, egy új otthon értéktartóbb is, így ha bővül a család, akkor is sokkal jobb helyzetből indulunk tovább, mintha akár egy felújított használt otthonnal kötnénk kompromisszumot.
Itt ráadásul a környező utcák is tele vannak új építéssel, megújultak a közparkok, a játszóterek, és akad erre egy díjmentesen használható sportpark is.


A környéken felújítottak az említett iskolák és az óvodák, és nem messze modern áruházak, bevásárlóközpontok is vannak. Tehát miközben Újpest-központ egy elképesztően jó ellátott hely, aki akar bő negyedóra alatt a Nyugatinál, vagy a Deák téren lehet a 3-as metróval.

(Képünkön a retró idők Újpest-Központja)

Kiadó lakásoknak is lesz itt mindig létjogosultsága, hiszen kettő, három, illetve négy-öt metrómegállónyira van a Váci út több tucatnyi irodaháza. Itt sok-sok tízezren dolgoznak, így egy kihívásokkal teli albérleti piacon sem lehet gond a kiadással.

A cikk az Arsenal Sarokház beruházójának, a Mester-Építő Kft-nek a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milyen ESG piacot hoz létre a most módosított törvény?

Milyen ESG piacot hoz létre a most módosított törvény?

Az ESG törvényt szerda éjjel kissé módosították.

Ne csodálkozzon, ha a Google autóit látja a magyar utakon

Ne csodálkozzon, ha a Google autóit látja a magyar utakon

Frissítik a magyar városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen, ezért ha a Google Utcakép autóit látjuk tavasszal, ne csodálkozzunk.

A Magyar Péterrel konfliktusba keveredett újságíró is távozik a hvg.hu-tól

A Magyar Péterrel konfliktusba keveredett újságíró is távozik a hvg.hu-tól

A HVG Kiadó közleményt adott ki távozó kollégái, illetve a print hetilap, a hvg.hu és a hvg360 szerkesztőségi integrációjának felgyorsításáról.

A zsinati bíróságon jelentik fel Balog Zoltánt

A zsinati bíróságon jelentik fel Balog Zoltánt

Nem csitul a Református Egyházon belüli bizalomválság. Egyházi bíróságon is feljelentik a püspöki székéhez ragaszkodó Balog Zoltánt.

© 2024 (v2.202102)