Ezek lesznek az idei tél színei!

Akár csak otthonunk megszokott, semleges színei mellé keresünk kiegészítő színeket, akár mi vagyunk azok, akik mindig követik a trendet, és az egész lakást szeretnék újraszínezni, érdemes megnéznünk, mi lesz az idei téli színtrend.

Fedezd fel a fehér 50 árnyalatát!

Na jó, 50 azért talán nincs neki, de tény, hogy az egyébként egyhangúnak tartott fehérnek sok árnyalata van, ezért ezek variálásával is már hangulatos enteriőrt teremthetünk anélkül, hogy az túlságosan sterilnek hatna.

A tavaszias időjárásban amúgy is hiányoljuk a fehéret, így legalább bent teremthetünk téli hangulatot, arról nem is beszélve, hogy a fehér belső tér mennyivel világosabbá teszi a helyiségeket, ami borongós időben különösen pozitívan hathat hangulatunkra.

A fehér persze továbbra is hódít fával kombinálva, de pasztellszínekkel is remekül mutat, és kiegészíthetjük néhány élénkebb színnel is.


Ennek a XVI. kerületi háznak a nappalijában például a fehér, a fa és a szürke az uralkodó, amit remekül feldob az élénk színű szőnyeg.

Zafír kék

A kék az idei év slágere volt, de míg nyáron inkább a könnyedebb világoskékeket vagy türkiz árnyalatokat kedveltük, addig télen nyugodtan próbálkozhatunk a kék intenzívebb, mélyebb árnyalataival is, mint amilyen a zafír kék. Bánjunk azért persze óvatosan vele, ugyanis nagy mennyiségben akár nyomasztó is lehet.

De ha például csak a fehéret szeretnénk vele kiegészíteni, csodás enteriőrt kaphatunk, ahogyan ennek az újlipótvárosi lakásnak a nappalijában is látható.

A vörös gazdag árnyalatai

A piros amúgy is tipikus karácsonyi szín, és a gazdagabb, teltebb árnyalatai, mint amilyen a burgundi, a mélyvörös, a kárminpiros, az égetett vörös vagy a karmazsinvörös most egész télen, sőt még tavasz elején is meghatározóak lesznek.

Ennek a VII. kerületi lakásnak a nappalija a mély vörös számtalan árnyalatában pompázik, mindehhez a hátteret pedig talán nem meglepő módon a fehér és fa kombinációja biztosítja.

Külföldi képek forrása: decoist.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)