Római part, panoráma, páratlan adottságok

Sokan azt gondolják, hogy Észak-Buda népszerű területein szinte lehetetlen új lakáshoz jutni. Pedig szerencsére akad kivétel. Mi most a Római part északi részén, a Pünkösdfürdő utcában leltünk rá egy olyan, panorámás lakásokat is kínáló projektre, amely elérhető áron kínál modern, vadonatúj lakásokat.

Itt ráadásul nem csak az öt százalékos áfa, hanem a CSOK, a forgalmi adó CSOK-os visszaigényelhetősége, valamint az illeték-mentesség is igénybe vehető. A jó ár ellenére azonban fontos, hogy egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az elhelyezkedés terén. Itt három épületben összesen 316 lakást alakít ki a beruházó a Pünkösdfürdő utca 42-46. szám alatt. Az építési munkálatok idén ősszel el is kezdődtek, így 2023. év végére költözhetőek lesznek az új lakások.

A Római part előnyeit nem kell bemutatni, hiszen minden korosztálynak is rengeteg számos kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőséget biztosít. A kerület infrastrukturális ellátottsága kiváló: intézmények, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek sora áll az itt lakók rendelkezésére. Óbuda központja, 7-8 perc alatt elérhető autóval, 15-20 perc alatt tömegközlekedéssel, a háztól pár perc sétára található a HÉV megállója.

Az utóbbi években több hipermarketlánc is nyitott áruházat a környéken, illetve a budakalászi bevásárlóközpont is 7-8 percen belül elérhető autóval. Az M0-ás közelsége megkönnyíti a város távolabb fekvő részeinek megközelítését.

A Buda Bright lakások, ahogy a nevükben is benne van, kifejezetten napfényesek, panorámásak, harmonikus, nyugodt és pihentető környezetet kínálnak.

Az épületek által közrefogott modern park lehetőséget ad a szabadidő kellemes eltöltésére. Érdemes kiemelni a kedvező fizetési konstrukciót: 20 százalékos befizetéssel leköthetők a lakások, a fennmaradó összeget pedig elegendő a beköltözéskor kifizetni, természetesen hitelfelvételre is van lehetőség.

A beruházó az Indotek Group a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített, ezért minden projektben vásárló biztonságban érezheti befektetését.A lakások tervezésénél fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikus elrendezés. A lakások túlnyomó részéhez erkély is tartozik, ami barátságos színteret biztosít egy-egy beszélgetéshez vagy játékhoz a gyermekek számára.


Képzeld el, hogy egy fárasztó munkanap után lesétálsz a gyermekeddel a Duna-partra, játszol egyet a kutyáddal vagy a közeli Római-parton egy hangulatos étterembe beülve lazítasz egy kellemes étel vagy ital társaságában.

A cikk a lakópark beruházójának a támogatásával készült.  

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)