Római part, panoráma, páratlan adottságok

Sokan azt gondolják, hogy Észak-Buda népszerű területein szinte lehetetlen új lakáshoz jutni. Pedig szerencsére akad kivétel. Mi most a Római part északi részén, a Pünkösdfürdő utcában leltünk rá egy olyan, panorámás lakásokat is kínáló projektre, amely elérhető áron kínál modern, vadonatúj lakásokat.

Itt ráadásul nem csak az öt százalékos áfa, hanem a CSOK, a forgalmi adó CSOK-os visszaigényelhetősége, valamint az illeték-mentesség is igénybe vehető. A jó ár ellenére azonban fontos, hogy egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az elhelyezkedés terén. Itt három épületben összesen 316 lakást alakít ki a beruházó a Pünkösdfürdő utca 42-46. szám alatt. Az építési munkálatok idén ősszel el is kezdődtek, így 2023. év végére költözhetőek lesznek az új lakások.

A Római part előnyeit nem kell bemutatni, hiszen minden korosztálynak is rengeteg számos kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőséget biztosít. A kerület infrastrukturális ellátottsága kiváló: intézmények, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek sora áll az itt lakók rendelkezésére. Óbuda központja, 7-8 perc alatt elérhető autóval, 15-20 perc alatt tömegközlekedéssel, a háztól pár perc sétára található a HÉV megállója.

Az utóbbi években több hipermarketlánc is nyitott áruházat a környéken, illetve a budakalászi bevásárlóközpont is 7-8 percen belül elérhető autóval. Az M0-ás közelsége megkönnyíti a város távolabb fekvő részeinek megközelítését.

A Buda Bright lakások, ahogy a nevükben is benne van, kifejezetten napfényesek, panorámásak, harmonikus, nyugodt és pihentető környezetet kínálnak.

Az épületek által közrefogott modern park lehetőséget ad a szabadidő kellemes eltöltésére. Érdemes kiemelni a kedvező fizetési konstrukciót: 20 százalékos befizetéssel leköthetők a lakások, a fennmaradó összeget pedig elegendő a beköltözéskor kifizetni, természetesen hitelfelvételre is van lehetőség.

A beruházó az Indotek Group a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített, ezért minden projektben vásárló biztonságban érezheti befektetését.A lakások tervezésénél fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikus elrendezés. A lakások túlnyomó részéhez erkély is tartozik, ami barátságos színteret biztosít egy-egy beszélgetéshez vagy játékhoz a gyermekek számára.


Képzeld el, hogy egy fárasztó munkanap után lesétálsz a gyermekeddel a Duna-partra, játszol egyet a kutyáddal vagy a közeli Római-parton egy hangulatos étterembe beülve lazítasz egy kellemes étel vagy ital társaságában.

A cikk a lakópark beruházójának a támogatásával készült.  


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)