Elegancia, ahogy te szeretnéd, Erzsébetváros legjobb részén

Vannak, akik nem érik be kevesebbel, hanem mindenben a legmagasabb minőséget, különlegességet, egyediséget keresik. Nekik mutatunk most valami igazán különlegeset Erzsébetváros legjobb részén, a Király utca közelében.

Mit jelent az elegancia, a luxus, az egyediség, ha lakóingatlanokról beszélünk? Természetesen nemcsak műszakilag és esztétikailag kiváló minőségű, első osztályú anyagokból épült épületet, hanem olyan lakókörnyezetet is, ahol mindez megvalósulhat. Egy olyan környéket, ahol minden közel van, kiváló a közlekedés, mégis csendes az utca, ahová pihenni térhet haza az ember.

A VII. kerület körúton kívüli, mégis a körúthoz és a Király utcához is közel eső része épp ilyen környék. Itt a közelben van számtalan kulturális és szórakozási lehetőség, színházak, éttermek, az Andrássy út, a földalatti megállója az Oktogonnál vagy a 2-es metró Blaha Lujza téri megállója és a 4-es, 6-os villamosok megállói, és közel van a Bulinegyed is, de ahhoz épp elég távol, hogy a nyugalmunkat ne zavarja. Illetve megtalálható minden fontos szolgáltatás, iskola, bankfiók, posta, üzletek, és nincs messze a Városliget sem, ha kikapcsolódási lehetőséget keresünk.

Ezen a minden szempontból kiváló környéken, a körúttól két utcányira lévő Csengery utcában épül a Csengery Palace Residence, ami a környék legexkluzívabb társasháza lesz, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően.

A beruházásban összesen 84 lakás kap majd helyet, amelyeket egytől-egyig, csakúgy, mint az épületet kifinomult elegancia és kiváló minőség jellemez, melyek valóban megfelelnek a 21. századi igényeknek. A lakások ugyanakkor tökéletesen megfelelnek az egyéni igényeknek is, hiszen a beépített anyagok, burkolatok most még választhatók egy igazán exkluzív és minőségi választékból, illetve most még lehetőség van bizonyos műszaki módosításokra is, hogy otthonunk épp olyan legyen, mint amilyennek megálmodtuk.

Az építés során kizárólag minőségi anyagokat használnak fel, így például első osztályú lesz a hő- és a hangszigetelés is. A lakások közt a 40 nm-es stúdió apartmantól a 122 nm-es exkluzív penthouse-ig gyakorlatilag mindenféle méretű és elosztású lakás megtalálható lesz, így minden korosztály, illetve a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják a számukra ideális ingatlant.


A Csengery Palace tehát minden szempontból ideális helyen épül, a kiváló minőségre pedig garancia a beruházó több, mint 20 éves tapasztalata, melynek során több, mint 1500 lakást épített fel és adott át a maximálisan elégedett vevők részére.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)