Megfizethető, tágas otthon Óbuda szívében!

A Fő tér kétségkívül Óbuda szíve, kifejezetten frekventált ez a rész, remek közlekedési lehetőségekkel, jó infrastruktúrával. Ugyanakkor mégis az egyik leghangulatosabb része Budának. Ha megfizethető áron szeretne igazán hangulatos, mégis elegáns, budai környéken ingatlant vásárolni, most egy szuper ajánlatot hoztunk Önnek!

Bár a III. kerületi Fő tér egész éves programokkal, színes rendezvényekkel várja a környékbelieket, a leghangulatosabb időszak ilyenkor télen jön el, mikor megrendezésre kerül a hangulatos karácsonyi vásár, valamint a korcsolyapálya is megnyílik, ami idén sajnos a vírushelyzet miatt elmarad, de jövőre minden bizonnyal ismét megszépíti az adventi időszakot. Innen mindössze két percnyire hoztunk egy tágas, ugyanakkor megfizethető lakást!

Itt, Óbuda központi részén a tömegközlekedési lehetőségek is kiválók, hévvel a Batthyány tér néhány perc alatt elérhető, akárcsak a Váci út, az Árpád híd a 3-as metróval, az 1-es villamosnak köszönhetően, emellett számtalan buszjárat közlekedik a környéken nappali és éjszaka egyaránt.

A közelben – többek között – oktatási intézmények, játszóterek, élelmiszerbolt, gyógyszertár és kormányablak is megtalálható, valamint a Flórián bevásárlóközpont is egy karnyújtásnyira van. A megannyi sportolási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó Margit-sziget pedig gyalogosan vagy biciklivel közlekedve is pár perc csupán.

Óbuda tehát legfrekventáltabb környékéről, pontosabban innen egy percre, egy csendes mellékutcából hoztunk egy tágas polgári stílusú lakást, mely egy csendes kulturált lakóépületben helyezkedik el. Az ingatlant tulajdonosa alaposan felújította, beleértve a víz és villanyvezetékeket, a nyílászárókat és a burkolatokat.

A lakásba lépve tágas előszoba fogadja az odaérkezőt, innen jobbra nyílik a káddal felszerelt fürdőszoba és a konyha, egyenesen tovább haladva pedig a 17 négyzetméteres nappaliba érünk. A nappaliból egy kisebb és egy nagyobb szoba nyílik.

Az ingatlan közel négy méteres belmagassággal rendelkezik, így akár galériázással további bővítésre is lehetőség van. A lakásban jelenleg megtalálható bútorokat és háztartási gépek a vételár részét képezik, amennyiben a leendő tulajdonos igényt tart rá.

A ház közös használatú kerttel is rendelkezik, de ahogy korábban is említettük, ha a szabadba vágyik pillanatok alatt a Margit-szigetre vagy a Hajógyári szigetre érhet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Ezúttal az Erste Befektetési Zrt. kapott 15 millió forintos bírságot.

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

© 2024 (v2.202102)