Elegáns belvárosi otthon a Bazilika közelében!

Kihagyhatatlan lehetőséget mutatunk azoknak, akik kedvelik a belváros pezsgését és olyan polgári otthont keresnek, ahol valóban a nagyvárosi életérzésé a főszerep. Kiváló tömegközlekedési lehetőségek és elegáns belvárosi hangulat jellemzi az V. kerületet, különösképpen a Bazilika környékét. Innen ráadásul a Duna-part is csak pár perc séta. Ki ne szeretne ilyen helyen élni?

A Szent István Bazilika közelében, a méltán népszerű Hercegpírmás utcában bukkantunk egy igazi gyöngyszemre, amely befektetés szempontjából is ritka lehetőséget kínál!

A lakás környékén minden elérhető, ami a mindennapokban kényelméhez elengedhetetlen. A közelben üzletek, pékség, zöldséges, bankfiók és gyógyszertár is megtalálható, valamint a WestEnd is rövid idő alatt elérhető. Ha a szabadban szeret sportolni, vagy csak egy hosszú sétával kapcsolódna ki, tökéletes helyszín a pár perces sétára található Duna-part, vagy a közeli Margit-sziget, mely többek között úszásra, futásra és biciklizésre is lehetőséget kínál. A környék nem csak az aktívan kikapcsolódni vágyóknak kedvez, több színház, mozi, kávézó és hangulatos étterem található a közelben Tömegközlekedőknek is kifejezetten jó választás az V. kerület ezen része, a busz-, metró-, és villamosmegállók is két percnyire vannak.

Egy műemlék jellegű társasház harmadik emeletén található a 63 négyzetméteres lakás, mely tájolásából és elhelyezkedéséből adódóan napfényes és csendes, a belvárosi forgalom zaja nem hallatszik be.

A lakásban tágas nappali és egy kisebb szoba fürdőszoba, konyha és előszoba található. A lakás hatalmas előnye, hogy minden helyiség rendelkezik ablakokkal, így a lakás valóban egész nap világos.

Az ingatlan tökéletes választás, ha belvárosi elegáns otthon keres, vagy könnyen kiadható ingatlant vásárolna befektetési célból.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)