Elegáns belvárosi otthon a Bazilika közelében!

Kihagyhatatlan lehetőséget mutatunk azoknak, akik kedvelik a belváros pezsgését és olyan polgári otthont keresnek, ahol valóban a nagyvárosi életérzésé a főszerep. Kiváló tömegközlekedési lehetőségek és elegáns belvárosi hangulat jellemzi az V. kerületet, különösképpen a Bazilika környékét. Innen ráadásul a Duna-part is csak pár perc séta. Ki ne szeretne ilyen helyen élni?

A Szent István Bazilika közelében, a méltán népszerű Hercegpírmás utcában bukkantunk egy igazi gyöngyszemre, amely befektetés szempontjából is ritka lehetőséget kínál!

A lakás környékén minden elérhető, ami a mindennapokban kényelméhez elengedhetetlen. A közelben üzletek, pékség, zöldséges, bankfiók és gyógyszertár is megtalálható, valamint a WestEnd is rövid idő alatt elérhető. Ha a szabadban szeret sportolni, vagy csak egy hosszú sétával kapcsolódna ki, tökéletes helyszín a pár perces sétára található Duna-part, vagy a közeli Margit-sziget, mely többek között úszásra, futásra és biciklizésre is lehetőséget kínál. A környék nem csak az aktívan kikapcsolódni vágyóknak kedvez, több színház, mozi, kávézó és hangulatos étterem található a közelben Tömegközlekedőknek is kifejezetten jó választás az V. kerület ezen része, a busz-, metró-, és villamosmegállók is két percnyire vannak.

Egy műemlék jellegű társasház harmadik emeletén található a 63 négyzetméteres lakás, mely tájolásából és elhelyezkedéséből adódóan napfényes és csendes, a belvárosi forgalom zaja nem hallatszik be.

Hirdetés

A lakásban tágas nappali és egy kisebb szoba fürdőszoba, konyha és előszoba található. A lakás hatalmas előnye, hogy minden helyiség rendelkezik ablakokkal, így a lakás valóban egész nap világos.

Az ingatlan tökéletes választás, ha belvárosi elegáns otthon keres, vagy könnyen kiadható ingatlant vásárolna befektetési célból.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


© 2021 (v2.202102)