Csodás élet Óbudán, elit környéken

Új építésű lakásból, még azonos, vagy hasonló környéken is létezik az átlagos és van az átlagon felüli, így van ez Óbudán is.  No de itt van a vitán felül luxus színvonalon álló kategória is… Mi most ez utóbbira hoztuk példát pár új villalakás formájában, Óbuda ma talán legjobban fejlődő részéről.

Még a középosztálybeli fővárosi többségnek is sokszor nagy kihívást jelent, hogy az új lakóparkok lakásai közül válogathasson. De a felső-középosztály, illetve az elit már nem éri be manapság azzal, hogy egy 50-100 lakásos „modern lakótelepen” találja meg a boldogságot. Ezeknél rendszerint különlegesebb helyszínt, miliőt és minőséget keres.

Ezt pedig leginkább olyan új otthonokban találja meg, ahol alacsony lakásszámú, vadonatúj építésű, modern villalakásokba, azaz villaparkba lehet beköltözni. Ez utóbbi esetünkben így is van, hiszen még az idén megtörténik a műszaki átadása az Erdőalja úton azoknak a villalakásoknak, amelyekről most lesz szó.

Itt, Óbuda talán legjobb, legzöldebb, igazi madárcsicsergős helyszínén a Táborhegyen egy fejlesztő tehát kifejezetten exkluzív, valóban nem mindennapi minőségben, elosztásban épülő lakásokat kínál, mindössze ötöt-ötöt két villaépületben.

Az Erdőalja 85 nevű villapark először is egy természetvédelmi terület mellett épül, mégis autóval csak mintegy 10 percre a Bécsi-Vörösvári úti közlekedési csomóponttól, illetve Óbuda központi részeitől. Még közelebb is akadnak itt bevásárlási és szabadidős lehetőségek: a Tesco, a Jysk, az Óbudai Jégcsarnok, több jó étterem, gyorsétterem, a Jablonka Park, nem messze továbbá az Eurocenter, a Stop Shop, a Praktiker, a Szent Margit Kórház, a Continental City Golf Klub, a Szent Margit rendelőintézet, az Óbudai piac, a Flórián üzletközpont és még sorolhatnánk…

Külvárosias, csendes, madárcsicsergős, jó levegőjű, panorámás szuper-luxus, mégis közel minden, ami csak szükséges lehet. Aki van olyan szerencsés, hogy itt jut otthonhoz, igen szerencsésnek érezheti magát.

 

És nem csak a környék vagy a tágas telken, jól szeparáltan elhelyezkedő modern villák miatt, hanem mert például a lélegzetelállító a városra, illetve a környező hegyekre kilátást adó hatalmas teraszajtók valóban a hűha érzést adják.

De ebben a kategóriában az is természetes, hogy nincsenek „össze-nyomoríva” a terek. E helyett nagyvonalú, tágas belső terekkel és persze nagy teraszokkal csábítanak ezek az otthonok. Az említett nagy teraszok pedig – a szép kilátás mellett – remek napozó- vagy reggelizőhelyek is egyben. Innen, akár a szép zöld kertből, magunkénak tudhatjuk a környék csendjét, jó levegőjét – hiszen az itteni szélirány miatt mindig friss a levegő.

Behozhatatlan előny a környék hasonló új kínálatához képest az is, hogy itt a 5-5 lakás rövidesen készen is lesz, hamar beköltözhet.

A lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén, ahová szintén lift(!) visz fel egy-egy penthouse lakás kapható, egyenként 84-84 négyzetméteren, hozzájuk járó, egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal, és opcionálisan tetőterasszal. Itt intim környezetben helyezkednek el az új épületek. Továbbá két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik; sőt, még egy közös használatú kert is lesz majd, ahol biztonságban tudhatjuk a kisebbeket.

 


Az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető, az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegőt használó hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron részben a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Minden ingatlanhoz – az öt állásos teremgarázsban parkolóhelyek – vásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)