Telitalálat a 6-os lottón: Nézzük, milyen luxusingatlant vehet a nyertes!

Nagy szerencsét hozott valakinek a Luca nap a 6-os lottón, ugyanis a vasárnapi sorsoláson egyetlen telitalálatos szelvény volt, így a szerencsés nyertes összesen 1.376.098.325,- Ft-ot vihet haza. Lassan egy hét eltelt a sorsolás óta, így a nyertesnek épp ideje elgondolkodnia azon, hogy mibe fekteti ezt a pénzt, mi pedig elálmodozhatunk azon, hogy mi milyen luxusingatlant vennénk, ha miénk lenne a főnyeremény. Mint tudjuk az ingatlan mindig jó befektetés, mutatjuk, mit lehet venni a nyereményből az Ingatlantájoló kínálatából.

Panorámás luxusvilla Tihanyban

Ha balatoni luxusingatlan, akkor az csakis Tihanyban lehet, hiszen melyik más település biztosítana olyan környezetet egy medencés luxusvilla számára, mint amilyen ez Füredi-öbölre panorámás, egyedülálló ingatlan. A luxusbirtok 2007-ben épült, és rendelkezik egy szintén balatoni panorámás medencével és napozóterasszal, valamint egy merülőmedencével is. Az ingatlanban 2 nappali + 3 hálószoba található és tartozik hozzá egy vendégház és egy 1934-ben épült borospince is.

Századfordulós villa Zugligeten

A XII. kerületben, a Csillagvölgyi úton, természetvédelmi terület határán áll ez a meseszép villa, melyhez vendégház is tartozik. Az épületeket terméskő kerítés veszi körbe, mely az épületekkel együtt helyi védelem alatt áll. A főépületben egy nagy belmagasságú nappali és 4 hálószoba kapott helyet. A nappali erdei panorámás, tartozik hozzá egy 20 nm-es terasz, a hálószobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik.

Saját horgászparadicsom Tata mellett


A Tata melletti Agostyánban egy 100 hektáros birtokot is vehet a nyertes, melyen egy 12 hektáros tó található. A vízen 26 db hőszigetelt, árammal ellátott faház helyezkedik el, igazi horgászparadicsom! Ezen kívül a birtokon található még egy saját lakás céljára ideális 110 nm-es főépület és egy 50 nm-es szolgálati lakás. A birtokon helyet kapott még egy 24 ezer kW-os naperőmű háztartási kiserőművel.

Mesés villa közel a tengerhez

Ebből a nyereményből természetesen már egy külföldi ingatlanra is futja. Spanyolországban, Málaga tartományban, egy kis városban, Benahavísban kínálják ezt az álomszép luxusvillát. A település bár nincs közvetlenül a tenger partján, közel van hozzá, és mesés természeti környezet veszi körül. A villa panorámás a tengerre és 3 medencével, fedett gőzfürdővel és szaunával, valamint moziszobával is rendelkezik. A közelben golf pálya és számos étterem is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

© 2024 (v2.202102)