Telitalálat a 6-os lottón: Nézzük, milyen luxusingatlant vehet a nyertes!

Nagy szerencsét hozott valakinek a Luca nap a 6-os lottón, ugyanis a vasárnapi sorsoláson egyetlen telitalálatos szelvény volt, így a szerencsés nyertes összesen 1.376.098.325,- Ft-ot vihet haza. Lassan egy hét eltelt a sorsolás óta, így a nyertesnek épp ideje elgondolkodnia azon, hogy mibe fekteti ezt a pénzt, mi pedig elálmodozhatunk azon, hogy mi milyen luxusingatlant vennénk, ha miénk lenne a főnyeremény. Mint tudjuk az ingatlan mindig jó befektetés, mutatjuk, mit lehet venni a nyereményből az Ingatlantájoló kínálatából.

Panorámás luxusvilla Tihanyban

Ha balatoni luxusingatlan, akkor az csakis Tihanyban lehet, hiszen melyik más település biztosítana olyan környezetet egy medencés luxusvilla számára, mint amilyen ez Füredi-öbölre panorámás, egyedülálló ingatlan. A luxusbirtok 2007-ben épült, és rendelkezik egy szintén balatoni panorámás medencével és napozóterasszal, valamint egy merülőmedencével is. Az ingatlanban 2 nappali + 3 hálószoba található és tartozik hozzá egy vendégház és egy 1934-ben épült borospince is.

Századfordulós villa Zugligeten

A XII. kerületben, a Csillagvölgyi úton, természetvédelmi terület határán áll ez a meseszép villa, melyhez vendégház is tartozik. Az épületeket terméskő kerítés veszi körbe, mely az épületekkel együtt helyi védelem alatt áll. A főépületben egy nagy belmagasságú nappali és 4 hálószoba kapott helyet. A nappali erdei panorámás, tartozik hozzá egy 20 nm-es terasz, a hálószobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik.

Saját horgászparadicsom Tata mellett


A Tata melletti Agostyánban egy 100 hektáros birtokot is vehet a nyertes, melyen egy 12 hektáros tó található. A vízen 26 db hőszigetelt, árammal ellátott faház helyezkedik el, igazi horgászparadicsom! Ezen kívül a birtokon található még egy saját lakás céljára ideális 110 nm-es főépület és egy 50 nm-es szolgálati lakás. A birtokon helyet kapott még egy 24 ezer kW-os naperőmű háztartási kiserőművel.

Mesés villa közel a tengerhez

Ebből a nyereményből természetesen már egy külföldi ingatlanra is futja. Spanyolországban, Málaga tartományban, egy kis városban, Benahavísban kínálják ezt az álomszép luxusvillát. A település bár nincs közvetlenül a tenger partján, közel van hozzá, és mesés természeti környezet veszi körül. A villa panorámás a tengerre és 3 medencével, fedett gőzfürdővel és szaunával, valamint moziszobával is rendelkezik. A közelben golf pálya és számos étterem is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)