Élj a Duna közelében, 10 percre Budapesttől!

Az elmúlt években a budapesti ingatlanárak miatt az agglomeráció egyre népszerűbbé vált, az utóbbi hónapok pedig még népszerűbbé tették azok számára, akik elmenekülnének a nagyvárosból, és természetközeli helyen keresnek új otthont Budapest vonzáskörzetében. Mai cikkünkben kis lakásszámú társasházakból mutatunk, energiatakarékos otthonokat, Vácott, mindössze pár száz méterre a Dunától, 10 percre Budapesttől.

Vác legnyugodtabb, legtermészetközelibb, ugyanakkor a fővároshoz is legközelebb eső része vitathatatlanul Václiget. Bár Vác központjától egy kicsit távolabb helyezkedik el, Sződliget központjához nagyon közel van, ahol számos szolgáltatás, oktatási intézmények és éttermek, valamint a kikötő és a Wiking Yacht Club is elérhetők. Václigetnek ugyanakkor a közlekedése is kiváló, hiszen keresztül fut rajta a 2-es út, a Budapest-Vác buszjárat, és az M2-es autópálya is könnyen elérhető, aminek köszönhetően 10 perc alatt Budapesten lehetünk.

Václiget tökéletes választás azok számára, akik Budapest északi részén, például a Váci úti irodafolyosón dolgoznak, egy fárasztó nap után mégis sokkal nyugodtabb környezetbe szeretnének hazaérni, kisvárosi környezetben szeretnének gyerekeket nevelni, szabadidejüket szívesen töltik a természetben, és akár még hétköznap esténként is leugranának a Duna-partra futni, biciklizni vagy egyszerűen csak sétálni.

Itt, Václigeten, a Déli úton a befejezéshez közelít egy kis lakásszámú projekt, ami a természetközeli kikapcsolódási lehetőségeket, a fővárosba való gyors bejutást, és a home office lehetőségét maximálisan biztosítja. A Harmónia lakópark a Déli útnak is a déli részén, Sződliget és a 2-es út közelében, a Duna-parttól mindössze néhány száz méterre épül, és szó szerint az utolsó simításokat végzik rajta.

A lakóparkban összesen két ház épül, melyek egyenként 3-3 lakásosak, így mindössze 5 szomszédja lesz annak, aki itt választ lakást, a szomszédokkal közös udvarnak pedig már a térkövezése is elkészült. A házak kétszintesek, mindkét ház földszintjén egy nagyobb, 113 nm-es lakás kapott helyet, nagy terasszal, az emeleten pedig két kisebb, 62-62 nm-es lakás helyezkedik el nagy erkélyekkel. A lakásokban a fürdőszobák burkolása már megtörtént és a szanitereket is beszerelték, így ide tényleg hamarosan lehet költözni.

A beruházás ráadásul környezettudatos szemlélettel és energiatakarékos megoldásokkal épül, fűtését, hűtését és melegvízellátását hőszivattyús rendszer, áramellátását napelemek biztosítják, így fenntartása is kedvező lesz. Az épületek környezetbarát alapanyagokból épülnek, és kiváló hőszigetelő képességű nyílászárókat kapnak, távolról is vezérelhető, elektromos redőnyökkel.


A közeli átadás és a projekt egyedülálló tulajdonságai miatt is érdemes sietni, és minél hamarabb lefoglalni itt egy lakást, mielőtt még elkapkodják, különösen azért, mert az új otthonteremtési támogatásoknak köszönhetően, aki CSOK-kal vásárol, még az áfát is visszaigényelheti.

A cikk megjelenését a Harmónia lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)