Ezek voltak 2020 legszebb erkélyes lakásai

Az elmúlt év teljesen átalakította a lakóingatlanok iránti igényeinket, kis lakásból nagyobba, lakásból házba, a belvárosból a kertvárosba költözne mindenki. Akinek pedig eddig nem volt erkélye, az egészen biztosan csak olyan lakást vesz a jövőben, ami legalább egy kis erkéllyel rendelkezik. Ezen apropóból gyűjtöttük most össze a legszebb erkélyes lakásokat az Ingatlantájolón 2020-ban hirdetett lakások közül.

Terasz és tetőerkélyek Miskolcon

Miskolc történelmi belvárosában található ez a tágas, tetőtéri lakás, mely nappali + 2 és fél szobával rendelkezik. Az ingatlan egy kis hangulatos teraszról nyílik, és két tetőerkéllyel is rendelkezik. A panorámás ingatlan újszerű állapotú, hűtését, fűtését korszerű hőszivattyús rendszer biztosítja.

Szépen felújított lakás nagy loggiával, Pesterzsébeten

A XX. kerületben, parkos környezetben, egy panelház 3. emeletén helyezkedik el ez a kétszobás lakás, melyhez nagy, mindkét szoba mentén végigfutó, 7,5 nm-es loggia tartozik. Az ingatlan 2018-ban komplett felújításon esett át, a loggia is szép állapotban van, járólappal burkolt.

Tetőtéri lakás panorámás erkéllyel, Pécsett


Pécs történelmi belvárosában, egy társasház 2. emeletén található ez a tetőtéri, nappali + 3 hálószobás lakás. Az ingatlan 2 fürdőszobával és háztartási helyiséggel is rendelkezik. A nappaliból nyílik a nagy erkély, ami a Mecsekre panorámás. A társasház 2004-ben épült, a lakás nagyon szép, újszerű állapotban van.

Csinos kis erkéllyel Káposztásmegyeren

Káposztásmegyer I-en található ez az első emeleti, 2+1 félszoba + hallos lakás, melyhez egy 8,6 nm-es erkély is tartozik. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, nyílászárói új, thermoüveges fa nyílászárók. Az erkélyt raklapból készült padok, párnák, plédek és egy zsúrkocsi teszi hangulatosabbá.

Kis lakás, pici, hangulatos loggiával, Szegeden

Újszegeden, egy társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a kétszobás, tetőtéri lakás. Az ingatlan két különnyíló szobával, külön konyhával, fürdőszobával rendelkezik, loggiája 3 nm-es. A lakás nagyon szép állapotban van, zöldövezetben helyezkedik el, a közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár és játszótér is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Az Európai Unió legnagyobb, Magyarországot is magában foglaló bővítésére emlékeztek szerdán.

© 2024 (v2.202102)