Hangolódj a télre! Meseszép rönkházak elvonuláshoz

Idén nem utazhat el, az aki minden évben elutazik két ünnep közt vagy akár már karácsonykor. Idén távolabb élő rokonainkat sem látogathatjuk meg. Legjobb lenne ilyenkor elvonulni, és szűk családi körben, meghitt hangulatban tölteni az ünnepeket, mondjuk ha lenne valahol egy rönkházunk, mesés tájon. Kicsit nehéz most a karácsonyi ráhangolódás, ezen szeretnénk segíteni mai összeállításunkkal, melyben meseszép rönkházakat mutatunk.

7 hektáron, tóval, közel a Balatonhoz

A Balatontól délre, egy kis faluban, Nagycsepelyen bukkantunk arra a 7 hektáros birtokra, melyen egy tó és egy csodaszép rönkház is található. A ház kétszintes, ablakai és terasza a tóra panorámásak, nappalival és 4 hálószobával rendelkezik. Nappalijában kandalló, konyhájában toszkán bútor kapott helyet, a teraszon egy 6 személyes szaunaház is található. Az ingatlan részét képezi még egy 40 nm-es kis faház és egy garázs is.

Szibériából származó borovi fenyőből, Gödöllőn

100-120 éves szibériai borovi fenyőfákból épült ez a meseszép rönkház Gödöllőn. A ház belső berendezését épp olyan gondossággal választották ki, mint az építőanyagot, 2 évig válogatták a bútorokat és a legapróbb kiegészítőket is, hogy minden tökéletesen ide passzoljon. A kétszintes házban 2 nappali, 4 hálószoba és 3 fürdőszoba kapott helyet, földszinti nappalijából egy szauna nyílik, és a nappaliból léphetünk ki a 60 nm-es teraszra is.

A teraszról közelíthető meg a borospince, illetve egy nyári konyha, tároló, 30 fős szaletli, kemence, grillező számára helyet biztosító épületegyüttes is tartozik az ingatlanhoz. Az épület garázzsal is rendelkezik, melyből a ház a konyhából nyíló kamrán keresztül közvetlenül is megközelíthető.


Természetvédelmi terület mellett, közel az osztrák határhoz

Az osztrák határtól 50 km-re, Lentitől 8 km-re, Iklódbördőcén, Natura 2000 ökológiai terület közvetlen közelében található ez a gyönyörű rönkház, melynek építéséhez Szentpétervárról hozattak borovi fenyőt. Az ingatlan nappali + 2 hálószobával, étkező-konyhával, 3 fürdőszobával rendelkezik. Nappalijának hajópadlóját az a mester rakta le, aki az Országház intarziás padlóját is készítette, egy gyönyörű cserépkályhával is rendelkezik.

Duna-parton, Szigetcsépen

Szigetcsépen, közvetlenül a Duna-parton áll ez a saját stéggel rendelkező rönkház. Az épület 56 nm-es, másfél szobás, tartozik hozzá külön nyári konyha, külön garázs és a vízparton egy horgászlak. A ház melegét központi fűtés biztosítja pellet kazánnal, klímával és elektromos redőnyökkel is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

© 2024 (v2.202102)