Itt jönnek 2020 legszebb teraszos, tetőteraszos, kertkapcsolatos lakásai

2020 volt az az év, amikor az otthon, mégis szabad levegőn töltött idő felértékelődött, így egyre többen keresték az erkélyes, sőt inkább a teraszos, tetőteraszos, kertkapcsolatos lakásokat. Mai cikkünkben ezek közül gyűjtöttük össze a legszebbeket.

Két panorámás terasszal Madárhegyen

A XI. kerületben, Madárhegyen, egy társasház II. emeletén található ez a 130 nm-es lakás, melynek mindkét végében egy-egy hatalmas terasz kapott helyet. A lakás nappali-étkezővel és külön konyhával rendelkezik, de könnyen amerikai konyhássá alakítható. Ezen kívül még 3 hálószobát és 2 fürdőszobát találunk benne.

Az egyik terasz nyugati tájolású, a nappaliból nyílik, az emelő-tolóajtóknak köszönhetően egybenyitható a nappalival, innen a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. A másik terasz keleti tájolású, két hálószobából közelíthető meg, innen Budapest kontúrjai láthatóak.


100 nm-es lakáshoz 100 nm-es terasz Debrecenben

Debrecen új lakóparkjában, a Híd utcában található ez a 2019-ben épült lakás, mely amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával rendelkezik. A hatalmas terasz minden szobából megközelíthető, a korszerű, energiatakarékos megoldásoknak (hőszivattyúk, napkollektorok, napelem cellák) köszönhetően az ingatlan AA++ besorolású, padlófűtés és mennyezethűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A lakás rendkívül exkluzív kialakítású, minőségi burkolatokkal, gépekkel és szaniterekkel.

Terasszal és kertkapcsolattal Pécsett

Pécs családosok által kedvelt részén, Mecsekoldal-Rigóderben bukkantunk erre a belső kétszintes lakásra, melynek első emeleti teraszáról lehet lesétálni a lakáshoz tartozó saját kertrészbe. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 gardróbbal, 2 fürdőszobával és egy külön mosdóval rendelkezik. A lakás 120, a terasz 18, a saját kertrész 117 nm-es, egy gépkocsi beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Szépen felújított lakás kertkapcsolattal Sasadon

A XI. kerületben, Sasad felső részén, dombtetőn, családi házas zöldövezetben áll az a háromszintes társasház, melynek minden szintjét egy-egy lakás foglalja el. Itt vált eladóvá a földszinti lakás, mely a garázsok felett elhelyezkedő 32 nm-es terasszal és 40 nm-es kerttel rendelkezik. Az ingatlan 2012-ben komplett felújításon esett át, három különnyíló szobával, két fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)