Itt jönnek 2020 legszebb teraszos, tetőteraszos, kertkapcsolatos lakásai

2020 volt az az év, amikor az otthon, mégis szabad levegőn töltött idő felértékelődött, így egyre többen keresték az erkélyes, sőt inkább a teraszos, tetőteraszos, kertkapcsolatos lakásokat. Mai cikkünkben ezek közül gyűjtöttük össze a legszebbeket.

Két panorámás terasszal Madárhegyen

A XI. kerületben, Madárhegyen, egy társasház II. emeletén található ez a 130 nm-es lakás, melynek mindkét végében egy-egy hatalmas terasz kapott helyet. A lakás nappali-étkezővel és külön konyhával rendelkezik, de könnyen amerikai konyhássá alakítható. Ezen kívül még 3 hálószobát és 2 fürdőszobát találunk benne.

Az egyik terasz nyugati tájolású, a nappaliból nyílik, az emelő-tolóajtóknak köszönhetően egybenyitható a nappalival, innen a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. A másik terasz keleti tájolású, két hálószobából közelíthető meg, innen Budapest kontúrjai láthatóak.


100 nm-es lakáshoz 100 nm-es terasz Debrecenben

Debrecen új lakóparkjában, a Híd utcában található ez a 2019-ben épült lakás, mely amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával rendelkezik. A hatalmas terasz minden szobából megközelíthető, a korszerű, energiatakarékos megoldásoknak (hőszivattyúk, napkollektorok, napelem cellák) köszönhetően az ingatlan AA++ besorolású, padlófűtés és mennyezethűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A lakás rendkívül exkluzív kialakítású, minőségi burkolatokkal, gépekkel és szaniterekkel.

Terasszal és kertkapcsolattal Pécsett

Pécs családosok által kedvelt részén, Mecsekoldal-Rigóderben bukkantunk erre a belső kétszintes lakásra, melynek első emeleti teraszáról lehet lesétálni a lakáshoz tartozó saját kertrészbe. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 2 gardróbbal, 2 fürdőszobával és egy külön mosdóval rendelkezik. A lakás 120, a terasz 18, a saját kertrész 117 nm-es, egy gépkocsi beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Szépen felújított lakás kertkapcsolattal Sasadon

A XI. kerületben, Sasad felső részén, dombtetőn, családi házas zöldövezetben áll az a háromszintes társasház, melynek minden szintjét egy-egy lakás foglalja el. Itt vált eladóvá a földszinti lakás, mely a garázsok felett elhelyezkedő 32 nm-es terasszal és 40 nm-es kerttel rendelkezik. Az ingatlan 2012-ben komplett felújításon esett át, három különnyíló szobával, két fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

© 2024 (v2.202102)