Hálószobatrendek, amikkel az új év és minden reggel jól indul majd 2021-ben

Minden reggelünk a hálószobában indul, ezért a hálószobánk hangulata alapvetően meghatározza az egész napunkat. A 2020-as év után mindannyian reménykedve nézünk 2021-re, várva, hogy az új év ennél már csak jobb lehet. Ahhoz, hogy tényleg jobb legyen pedig elengedhetetlen, hogy jól induljon minden reggelünk az új évben. Ehhez hozzuk most a friss 2021-es hálószobatrendeket.

A semleges színek továbbra is hódítanak

A hálószobánk a megújulás helyszíne minden éjjel, ezért fontos, hogy itt nyugodt környezetet biztosítsunk a pihentető alváshoz, hogy reggel újult erővel indulhassunk neki minden egyes napnak. Ebben segítenek a semleges színek. A népszerű szürke és bézs mellett a pasztellszínek is remek választásnak bizonyulnak.

A fa és a fehér kombinációja sem ment még ki a divatból, ha megnyugtató környezetet szeretnénk kialakítani. A kiemelt fal pedig élénk szín helyett kaphat inkább különleges burkolatot.

Ebben a VII. kerületi kislakásban a nappali galériáján kapott helyet a hálórész, mégis sikerült semleges színekkel nyugodt környezetet teremteni.

Az év színei a hálószobánkban

A 2021-es év pantone színeit a szürkét és a sárgát is remekül alkalmazhatjuk a hálószobában. A szürke egyrészről megnyugtató környezetet teremt, amit egy pasztell sárga árnyalat nem bolygat meg túlságosan, mégis feldob annyira, hogy vidám napsütötte reggelekre ébredjünk, akkor is, ha kint borongós az idő.

A szürke és a sárga kombináció különösen szerencsés választás akkor, ha az egyébként már szürke hálószobánkat szeretnénk alacsony költségvetésből felújítani, ahogyan ebben a VI. kerületi lakásban is tették két vidám sárga párnával.

Ha igazán meleg, otthonos szobát szeretnénk, használjuk nagyobb mennyiségben a sárga melegebb árnyalatát.

Engedjük be a természetet

Még ki tudja meddig nem mozdulhatunk ki annyira sokszor, mint szeretnénk, ezért fontos, hogy a természetet vigyük inkább be a hálószobánkba. 2021-ben egyre nagyobb teret hódítanak majd az olyan természetes anyagból készült bútorok, mint a például a rattan, és a természetet ábrázoló dekorok, képek, levél vagy virágmintás anyagok.


Ha hálószobánk ablaka zöldre néz, semmiképpen se takarjuk el, sőt ha nagyobb felújításba fogunk, és van rá lehetőségünk, akár nagyobb ablakot is csinálhatunk. Ebben a kecskeméti házban például hatalmas üveg teraszajtók nyílnak a hálószobából egy kis zöld udvarra és teraszra.

És ami a legegyszerűbb és legfontosabb: pakoljuk tele a helyiséget zöld növényekkel, amelyek még a levegőt is tisztítják. A természetet bevinni a hálószobánkba többek között azért is jó ötlet, mert akárcsak a semleges színek, segít megfelelő környezetet biztosítani a nyugodt, pihentető alváshoz.

A nagy visszatérő: a tengerész stílus

Ha már színekről beszéltünk, ideje szót ejtenünk a különféle stílusokról is. Bár a modern és a skandináv stílus 2021-ben sem megy ki a divatból, az igazán trendi az év nagy visszatérője, a tengerész stílus lesz. A jó hír az, hogy voltaképpen a tengerészstílus is rengeteg természetes anyagot és semleges színt alkalmaz, így voltaképpen csak fel kell dobni egy kis tengerészkékkel.

Külföldi képek forrása: decoist.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)