Nem állunk meg, tarts velünk 2021-ben is!

A 2020-as év, sok változást hozott az Otthontérkép Magazin és az Ingatlantájoló.hu háza táján, de a vírus nem tudott minket megállítani, és felhasználtuk ezt az évet arra, hogy fejlesztéseinkkel a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk benneteket kiszolgálni. De ez nem jelenti azt, hogy 2021-ben kifújjuk magunkat, megyünk tovább, tartsatok velünk. Nézzük mi minden történt az elmúlt évben!

Megújult az Ingatlantájoló!

Gyors hirdetésfeladás, sok plusz szolgáltatás

Az Ingatlantájoló új oldalán minden eddiginél gyorsabban, néhány perc alatt feladhatod hirdetésedet, amelyeket mobilon is ugyanúgy tudsz kezelni, ezen kívül további opcionális szolgáltatások közül is választhatsz.

Ezen szolgáltatások között szerepel például, hogy az Otthontérkép Magazin profi újságíró csapata cikket ír eladó ingatlanodról, amely az index.hu főoldalán, az Otthhontérkép dobozban jelenik meg, illetve opcionális szolgáltatásként választhatod még, hogy hirdetésed kikerüljön az Otthontérkép Index címlapi ajánlódobozába vagy hirdetésed egy hétre célzott Facebook hirdetésben kiemeljük az Otthontérkép Facebook oldalán. Ezeknek a plusz szolgáltatásoknak az ára ráadásul az ingatlan típusától, árától és az elhelyezkedésétől is függ, hogy a leghatékonyabb eszközöket adhassuk a kezedbe eladó ingatlanod hirdetéséhez.

 

Eladnád lakásod? Add fel hirdetésed még ma a megújult, megszépült és a magyar piacon leggyorsabb, mobilról is könnyen, villám-sebességgel böngészhető Ingatlantájolón!

 

Jó hír az ingatlant keresőknek is

Az ingatlant keresők számára jó hír, hogy az Ingatlantájoló lett az ország egyik leggyorsabban betöltődő oldala, így a keresés is rendkívül gyors, ráadásul a sokféle szűrési lehetőségnek köszönhetően nem kell sok olyan ingatlan adatlapját is végig nézniük, ami egyáltalán nem felel meg az igényeiknek. A listaoldal és az adatlapok is könnyen áttekinthetőek, így a keresés minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb.

Új lakást gyorsan, könnyedén!

Az ősszel bejelentett otthonteremtési támogatásoknak köszönhetően egyre többen érdeklődnek az új építésű lakások iránt is. A megújult Ingatlantájoló lakóparki ajánlatai között rendkívül egyszerű lett a böngészés, hiszen egy gyors, jól átlátható felületet láthatunk szép képekkel és jól követhető leírásokkal, ahol a találati listában is könnyű navigálni, és az adatlapok is jól áttekinthetőek, könnyen lapozható, gyorsan betöltődő képgalériával rendelkeznek.

Sőt a rendszerben minden egyes eladó lakást egyedileg is megtalálunk, az oldalt ráadásul mobiltelefonról is ugyanolyan könnyen és ugyanolyan gyorsan kezelhetjük, kereséseink alapján pedig személyre szabott találati listákat, ajánlásokat is kapunk.

Ennyi mindenről olvashattál 2020-ban, az Otthontérkép Magazinban

Megpróbáltuk elviselhetőbbé tenni a korlátozásokat

Tavasszal a vírus megjelenésekor igyekeztünk tanácsokat adni arra, hogyan lehet átvészelni a karantént, a korlátozásokat otthon. Több cikkünk született arról, hogy milyen legyen az otthoni dolgozó vagy tanulószoba, és hogyan érdemes a lakást felújítani, csinosítani, hogy könnyebben teljenek az otthon töltött napok, és vidámabb legyen a hangulatunk.

Rendszeresen összegyűjtöttük azokat az ingatlanokat, amik iránt megnőtt az érdeklődés

A járvány hatására jelentősen megnőtt az érdeklődés az agglomerációban található kertes házak iránt, illetve a külső kerületek kertes házai, kertkapcsolatos lakásai, illetve minden erkélyes, teraszos lakás iránt. Ezért rendszeresen készítettünk olyan összeállításokat, amelyekben ilyen ingatlanokat találtok.

A Balaton volt a nyár, sőt az egész év sztárja

A korlátozásoknak köszönhetően már tavasszal ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt, és ez egész évben kitartott, ezért rendszeresen összegyűjtöttük számotokra a legszebb, legolcsóbb balatoni ingatlanokat. De hasonló volt a helyzet a Velencei-tóval is.

Megkérdeztük az ingatlanpiac szakértőit

A változások alapjaiban formálták át az ingatlanpiacot, ezért sok szakértőt megkérdeztünk, arról mi várható a jövőben, számtalan interjút olvashattatok az ingatlanpiac legjelentősebb szereplőivel.


Tanácsokat adtunk lakáseladáshoz

A lakáseladás soha nem egyszerű, így megszokhattátok, hogy cikkeinkkel mindig igyekszünk segíteni. 2020-ban talán még nehezebb volt, ezért olvashattatok arról is, hogyan érdemes nekivágni a lakáseladásnak járvány idején.

Nem állunk meg, megyünk tovább, igyekszünk szolgáltatásainkkal továbbra is a legmagasabb igényeknek megfelelni, és cikkeinkkel továbbra is sok jó tanácsot adni. Tartsatok velünk 2021-ben is!

Boldog Új Évet kíván az Otthontérkép Magazin és az Ingatlantájoló.hu csapata!

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)