Ha 2021-ben bővül a család: 30 millió alatti házak Pest megyében!

Ha az új évben új otthonra is szüksége lesz, mutatunk néhány pest megyei családi házat 30 millió alatt. A fővárosban élő vagy dolgozó szülők gyakran választják inkább valamelyik kisebb Pest megyei települést, ahonnan viszonylag gyorsan Budapestre érhetnek, azonban kisebb összegből, egy kis pesti lakás árából is lehetőségük van kertes házat vásárolni.

Ha Ön is szívesebben élne gyermekeivel egy tisztább levegőjű, békésebb településen tekintse meg válogatásunkat, melybe ezúttal 30 millió alatti családi házakat kerestünk.

Hernádon található a következő 92 négyzetméteres családi ház, mely tökéletes választás, 2-3 gyermekkel is. Az ingatlan 2500 négyzetméteres telken helyezkedik el, így itt bőven akad hely a szabadtéri játéknak.

Hoztunk még egy szép házat Hernádról, mely nagyobb családoknak is kényelmes otthona lehet. A családi ház 130 négyzetméteres, nappalis étkezővel és 5 szobával rendelkezik, valamint tágas kert és fedett parkolóhely tartozik hozzá.

Tápióságon találtuk az alábbi két szobás családi házat, mely 72 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, azonban a tetőtér beépíthető, így akár további két szoba kialakítására is lehetőség van. Az ingatlanra falusi csok is felvehető!

Örkényről is hoztunk egy mutatós családi házat, mely 2002-ben épült, nem régiben pedig felújították.

Hirdetés

A 140 négyzetméteres családi házban 5 szoba található, valamint tágas terasz kapcsolódik hozzá. Az ingatlan praktikus méretű, 532 négyzetméteres telken fekszik.

Válogatásunk utolsó tagja Szigethalmon, egy a piachoz közeli csendes utcában helyezkedik el.  A ház két külön bejárattal rendelkezik, 3+1 félszoba kapott benne helyet és kisméretű, 300 négyzetméteres kert tartozik hozzá.

Hirdetés

Ha nem találta meg válogatásunkban a tökéletes otthont, nézzen szét kínáltunkban, ahol bőven akad még 30 millió alatti családi ház Pest megyében!

© 2021 (v150.202005)