Kertes házra váltanál? A Kádár kocka remek opció lehet!

Egyre többen szeretnének lakás helyett inkább családi házba költözni, a házak azonban meglehetősen drágák, különösen, ha újabb építésűt választunk. A régiek közül viszont remek opció lehet a Kádár kocka. Ezek a típusterv alapján készült házak ugyanis sokkal ritkábban küzdenek akár vizesedési, akár statikai problémákkal, mint a parasztházak, és az elosztásuk is sokkal jobb.

Találhatunk köztük gyönyörűen felújított változatokat, melyek közül akad olyan is, melynek ára már az új építésű házakkal vetekszik. A felújítandó kockaházak ugyanakkor nagyon jó alapot adnak egy felújításhoz, ugyanis legtöbbször annyira jó állapotúak, hogy csak esztétikai felújítást, vagy maximum a vezetékek újrahúzását kell elvégezni rajtuk.

Gyönyörűen felújítva, Gödöllőn

Gödöllőn, remek helyen, buszmegállótól 2-3, vasútállomástól 10 perc sétára, óvodától, iskolától szintén sétatávolságra, az autópálya felhajtótól szintén mindössze 10 percre helyezkedik el ez a kompletten felújított családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, a kellemes hőmérsékletet központi fűtés és hűtő-fűtő klíma biztosítja, nyílászárói hőszigeteltek.

Szépen felújítva, Győr közelében

A Győrtől 26 km-re lévő Kajárpécen áll ez a kockaház, melyben néhány éve cserélték a vezetékeket és az épület belső tereit is gyönyörűen felújították. Megújultak a burkolatok, az ingatlan központi fűtést kapott a közlekedőben és a fürdőszobában padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal.

Egyedi felújítás és bővítés Szolnokon

A kockaházak sokszor egészen egyedi formát is kaphatnak úgy, hogy ebből az utcáról szinte semmi sem látszik, hiszen a hátsó részt kedvünk szerint alakíthatjuk.

 

 

Így tett ennek a Szolnok szandaszőlősi háznak a tulajdonosa is, aki a hátsó részt meghosszabbította, aminek köszönhetően egy 129 nm-es lakótér jött létre, ahol csak az amerikai konyhás nappali 46 nm. Az ingatlanban található még 3 egész és egy fél szoba, két fürdőszoba és egy 20 nm-es terasz, valamint egy dupla garázs is csatlakozik hozzá.

Különleges átalakítás Jászberényben

Hasonlóan történt ezzel a jászberényi házzal is, ahol a hátsó részben egy félköríves, körben ablakos részt is kialakítottak, itt kapott helyet a nappali. Bár ez a ház nem lett annyira nagy, amerikai konyhás nappaliján kívül 2 hálószoba és egy fürdőszoba található benne, vezetékeit újrahúzták, két szobája hajópadlót kapott, a nappaliban egy kandalló is helyet kapott.

Igényesen felújítva, Mezőkövesden

Mezőkövesden, a központ közelében, de csendes utcában áll ez szépen felújított ház, melyben 2 éve az ablakokat hőszigetelt, fa nyílászárókra cserélték. Az ingatlanban esztétikai felújítás is történt, a konyha is megújult, a családi ház 3 szobával, 2 garázzsal és több melléképülettel is rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)