Kertes házra váltanál? A Kádár kocka remek opció lehet!

Egyre többen szeretnének lakás helyett inkább családi házba költözni, a házak azonban meglehetősen drágák, különösen, ha újabb építésűt választunk. A régiek közül viszont remek opció lehet a Kádár kocka. Ezek a típusterv alapján készült házak ugyanis sokkal ritkábban küzdenek akár vizesedési, akár statikai problémákkal, mint a parasztházak, és az elosztásuk is sokkal jobb.

Találhatunk köztük gyönyörűen felújított változatokat, melyek közül akad olyan is, melynek ára már az új építésű házakkal vetekszik. A felújítandó kockaházak ugyanakkor nagyon jó alapot adnak egy felújításhoz, ugyanis legtöbbször annyira jó állapotúak, hogy csak esztétikai felújítást, vagy maximum a vezetékek újrahúzását kell elvégezni rajtuk.

Gyönyörűen felújítva, Gödöllőn

Gödöllőn, remek helyen, buszmegállótól 2-3, vasútállomástól 10 perc sétára, óvodától, iskolától szintén sétatávolságra, az autópálya felhajtótól szintén mindössze 10 percre helyezkedik el ez a kompletten felújított családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, a kellemes hőmérsékletet központi fűtés és hűtő-fűtő klíma biztosítja, nyílászárói hőszigeteltek.

Szépen felújítva, Győr közelében

A Győrtől 26 km-re lévő Kajárpécen áll ez a kockaház, melyben néhány éve cserélték a vezetékeket és az épület belső tereit is gyönyörűen felújították. Megújultak a burkolatok, az ingatlan központi fűtést kapott a közlekedőben és a fürdőszobában padlófűtéssel, a szobákban radiátorokkal.

Egyedi felújítás és bővítés Szolnokon

A kockaházak sokszor egészen egyedi formát is kaphatnak úgy, hogy ebből az utcáról szinte semmi sem látszik, hiszen a hátsó részt kedvünk szerint alakíthatjuk.

 

Hirdetés

 

Így tett ennek a Szolnok szandaszőlősi háznak a tulajdonosa is, aki a hátsó részt meghosszabbította, aminek köszönhetően egy 129 nm-es lakótér jött létre, ahol csak az amerikai konyhás nappali 46 nm. Az ingatlanban található még 3 egész és egy fél szoba, két fürdőszoba és egy 20 nm-es terasz, valamint egy dupla garázs is csatlakozik hozzá.

Különleges átalakítás Jászberényben

Hasonlóan történt ezzel a jászberényi házzal is, ahol a hátsó részben egy félköríves, körben ablakos részt is kialakítottak, itt kapott helyet a nappali. Bár ez a ház nem lett annyira nagy, amerikai konyhás nappaliján kívül 2 hálószoba és egy fürdőszoba található benne, vezetékeit újrahúzták, két szobája hajópadlót kapott, a nappaliban egy kandalló is helyet kapott.

Igényesen felújítva, Mezőkövesden

Mezőkövesden, a központ közelében, de csendes utcában áll ez szépen felújított ház, melyben 2 éve az ablakokat hőszigetelt, fa nyílászárókra cserélték. Az ingatlanban esztétikai felújítás is történt, a konyha is megújult, a családi ház 3 szobával, 2 garázzsal és több melléképülettel is rendelkezik.

© 2021 (v150.202005)