Virtuális séta és early bird kedvezmény a megfizethető prémium albérletek specialistájától

A Flatco 2021 elején vezeti piacra a XIII. kerületi Madarász 38 lakópark 80 darab újépítésű, lakberendezők által berendezett albérletét. Az albérletek leendő lakóinak – az előszerződési időszakban egy évig – további 10%-kedvezményt biztosít a Flatco. A cég leendő bérlői virtuális 3D sétákon tekinthetik meg a kiadó ingatlanokat. A széles választékban stúdió, hálófülkés, valamint egy, illetve két hálószobás otthonok egyaránt megtalálhatók.
A saját tulajdonú lakóingatlanok bérbeadásában vezető pozícióra törő Flatco Real Estate Kft. 3D technológiával és informatív videók sorával mutatja be legújabb albérleteit. A cég által képviselt megfizethető prémium lakhatás a Madarász 38 lakópark esetében is magától értetődik: a felsőkategóriás gépesítéssel, okosotthon rendszerrel ellátott, profi lakberendezők által megálmodott enteriőrökkel hódító otthonok a fővárosi tucatalbérletek átlagárán érhetők el. A Flatco ráadásul ügyfeleit most további lakbérkedvezménnyel várja.

Kertvárosias élet a Váci úti irodasor mellett

A pesti oldal egyik legkedveltebb részén, a Duna Pláza szomszédságában található újépítésű lakópark a Metrodom Csoport beruházásaként valósult meg, átadására 2020 őszén került sor. A pezsgő-nyüzsgő hétköznapok mellett a csendes, élhető, zöldövezeti rekreációs lehetőségeket kedvelők számára ez a 291 lakásos, öt lépcsőházas épületsor kiváló alternatívát képvisel.

A remek tömegközlekedési lehetőségek, az épületek alatt húzódó tágas parkolóház, a színvonalas üzletsor és számos vendéglátóipari egység, valamint a hatalmas, védett, játszótérrel is ellátott belső park Pest legmodernebb, legkorszerűbb lakóövezetei közé emeli a komplexumot.

A Flatco tulajdonát képező 80 lakás 2021 elejétől várja új lakóit, ám az érdeklődők már most virtuális sétát tehetnek a lakásokban és közösségi terekben, valamint időpontegyeztetés után személyesen is megtekinthetik a kínálatot.

Albérletbejárás 3D technológiával

Bár világszerte bevett gyakorlat az internet alapú lakásbemutatás, itthon még nem egy hétköznapi módszer. A korszerű megoldások iránt elkötelezett Flatco célja a látványos innovációval nem más, mint hogy a koronavírus által terhelt időszakban megkönnyítse leendő ügyfelei dolgát, ezért minden információval ellátott honlapján 3D formátumú virtuális sétákon, látványos videókon keresztül mutatja be a kiadásra váró lakásokat és a lakóparkot.

Az érdeklődők az egyes ingatlanokat így jelenlegi otthonuk elhagyása nélkül, kényelmesen, biztonságosan tekinthetik meg. A weboldalon ráadásul – a négyzetméterszámon túl a terekben domináló színek, hangulat alapján egyaránt csoportosított ingatlanok között – igazi élmény a virtuális nézelődés.

A négy stílus és négy méret között az érdeklődő egyedülállók, párok és családok is kényelmesen, hatékonyan, és nem utolsó sorban víruskockázat nélkül találhatják meg a számukra legszimpatikusabb lehetőségeket.

Mivel a Madarász 38 lakópark nem csupán lakásaiban, hanem közösségi tereiben is a prémium kategóriát képviseli, érdemes a stílusos közösségi tereket, a parkot, játszóteret, illetve a kizárólag a lakók számára látogatható szaunát, edzőtermet és klubszobát is felfedezni.

Az ügyfélé a választás – akár 10% kedvezménnyel

Budapesten ritkán fordul elő, hogy egy-egy lakóparkban néhány lakásnál több egyszerre válik hozzáférhetővé, így a Madarász 38 épületsor 80 darab előnyös kialakítású, napfényes, hiánytalanul gépesített és minőségi bútorokkal berendezett, energiatakarékos albérlete minden bizonnyal az új év egyik kuriózuma lesz.

A Flatco most még vonzóbbá teszi a költözést: azok, akik 2021. február 1-ig előszerződnek egy lakóingatlanra, az első évben havi 10% kedvezménnyel bérelhetik álmaik otthonát. A jelentős mértékű engedmény gyakorlatilag azt jelenti, hogy jövőre 12 helyett csupán 11 hónapnyi díjat kell majd fizetniük, miközben ugyanúgy élvezhetik a cég által nyújtott teljeskörű műszaki üzemeltetést, valamint a rendezett, átlátható, pontos adminisztrációt.

A Madarász 38 lakóparkban fitnesz terem és szauna (képünkün) is várja a lakókat

(A cikk a Flatco támogatásával készült.)

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)