Csend és nyugalom két generációnak, egy igazi budai villában

A tavalyi évben fontossá vált, hogy a belváros helyett inkább a csendesebb, kertvárosi részekre költözzünk, ha lehet, együtt szüleinkkel, gyerekeinkkel. Egy kétgenerációs ház, ahol egymáshoz közel, mégis külön élhetünk, ahol megvan a saját életünk, mégis bármikor közel van a segítség az idősebbek számára erre tökéletes lehet. Akik a jövőben ilyen életre vágynak, azoknak mutatunk most egy csodás budai villát.

A budai villák hangulata egyedülálló. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyszer egy ilyen ingatlan boldog tulajdonosa legyen? Sajnos közülük igen soknak rossz az állapota, az újabb építésű villák pedig túl modernek, nem igazán illenek a budai hegyek zöld lankái közé. Mai cikkünkben egy igazi klasszikus, mégis nagyon szépen felújított villát hozunk a II. kerületből.

 

Az ingatlan a Hűvösvölgyi végállomás közelében egy csendes, vízszintes utcában található a hegyoldalban, ahol kristálytiszta a levegő és minden nap élvezhetjük a csodás panorámát Remete-völgyre, Budaliget, Nagykovácsi és Solymár hegyeire.

Az épület maga nem közvetlenül az utcafronton, hanem feljebb helyezkedik el, így egy csodálatos örökzöldekkel beültetett, lépcsőzetesen kialakított kert választja el a kis utca forgalmától, hogy az otthon nyugalmába még onnan se szűrődhessen be zaj, tökéletesen csendes és békés legyen.

A villa háromszintes, földszinti részéhez egy nagy, nyitott terasz, első emeleti részéhez egy nagy, zárt terasz, illetve hátul egy füvesített, intim kert is kapcsolódik. A földszinten elhelyezkedő kisebb lakrészben nappali-étkező, konyha, 2 hálószoba, gardrób és fürdőszoba található. Az első emeleten és a beépített tetőtérben kapott helyet a nagyobbik lakrész, amely nappali-étkezővel, konyhával, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik.

Az épület gyönyörű, újszerű állapotban van, klimatizált, fűtését kondenzációs kazán biztosítja, de a nappaliban egy szép kandalló is helyet kapott. Az ablakokon borovi fenyőből készült zsalugáterek biztosítják az árnyékolást, a biztonságról riasztó gondoskodik, az ízlésesen kiválasztott bútorok és a háztartási eszközök megegyezés szerint akár maradhatnak is.


A közelben több nemzetközi iskola is található, ezért az ingatlan befektetésnek is ideális. Az 57-es és 257-es buszok megállója mindössze 5 perc sétára van, autóinkat a zárt 2 állású garázsban biztonságban tárolhatjuk.

Ha Ön csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre és családja közelségére vágyik, itt garantáltan megtalálja.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)