Vidéki romantika egy gyönyörű falusi portán, Gyula szomszédságában!

Egyedülálló lehetőséget mutatunk, ha kedveli a hangulatos vidéki környezetet vagy szívesen foglalkozna falusi turizmussal az ország egyik legkeresettebb részén. Egy egész évben jól működő hangulatos falusi portát hoztunk Gyula szomszédságából, méghozzá igen kedvező áron!


Gyula és környéke gyönyörű környezetével és kulturális értékeivel egész évben vonzza a látogatókat. A város népszerű fürdőjének, a gasztronómiai fesztiváloknak és az épített örökségnek köszönhetően évek óta az ország egyik legnépszerűbb desztinációja. A vidék színes turisztikai kínálata okán tökéletes helyszín, ha elérhető áron keres olyan ingatlant, mely lehetőséget kínál egy falusi turizmussal foglalkozó vállalkozás működtetéséhez. Gyula szomszédságában Dobozon találtunk egy egyedülálló lehetőséget, egy elragadó vidéki portát, mely színes programokat kínál egész évben!

A vendégház környezetében található erdők, a kerékpárutak kiváló lehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódást kedvelő látogatóknak, az ide érkező családok, baráti társaságok körében pedig kedvelt program a disznóvágás, ahol a Csabai- és Gyulai kolbászkészítés fortélyait is elsajátíthatják. A Doboz körül lévő több ezer hektárnyi erdő, a Körösök árterülete és a gátak kiváló lehetőséget adnak a túralovaglásnak akárcsak a hintón vagy a nagyobb társaságot utaztató szekéren történő kirándulásnak vagy a téli szánkózásnak. Nyáron az 5 percre található ingyenes strandon fürdőzhetnek, illetve a közelben vízi sportok kipróbálására is lehetőség van. A tartalmas és színes programkínálat tehát egész évben biztosított minderre pedig egy gyönyörű parasztporta kínál lehetőséget.

A kiszolgálóépületben modern, jól felszerelt konyha, kolbász és füstöltáru készítésre, valamint más élelmiszer előállítására kialakított helyiség és egy 25 fős étterem kapott helyet, melyet rusztikus bútorokkal, népi iparművészeti textíliákkal tettek a környezethez illő hangulatúvá. A 2015-ben épült lakóépület jelenleg 5 szobával, 4 fürdőszobával kínál elszállásolási lehetőséget. A szobák padlófűtésesek, az étteremben pedig radiátorok és klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet, a melegvízről napkollektor gondoskodik.

Az udvaron gyönyörű fedett filagória kemence, grill sütő, bográcsozó és kiülő kapott helyet, mely jó időben a társaságok, családi összejövetelek kedvenc helyszíne. Az udvarban 5 autó számára van parkolási lehetőség, a telken található fa épület pedig ízlés szerint akár mini wellnessrészlegként is hasznosítható egy szauna és dézsafürdő beszerelésével.

Az ingatlan a jelenlegi tulajdonosok nyugdíjba vonulása miatt került eladó sorba, elsősorban falusi vendégházként szeretnék értékesíteni, teljes berendezéssel és felszereléssel. Tökéletes lehetőség, ha szívesen foglalkozna vidéki turizmussal és jól bejáratott, felszerelt ingatlant keres, melynek már visszajáró vendégköre van.

 

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)