Ferencváros közepén, parkokhoz, metróhoz, iskolákhoz közel, mégis jó áron!

Aki városközponthoz kifejezetten közel, Ferencváros közepén, nagyvárosi, mégis nyugodt, számos park vonzásában épülő, minőségi új lakást keres, méghozzá jó áron, annak érdemes egy pillantást vetnie erre a ferencvárosi gyöngyszemre.

Ferencváros egyik legjobb, parkokkal is bőven ellátott, metróhoz is közeli, belvárosias részén sétáltunk. Aki sokat jár erre, annak azonnal feltűnik: a Márton utca és a Gát utca találkozásánál egy látványos új ház szerkezete épül, amelynek már az ötödik emelete is elkészült, azaz ütemterv szerint halad a munka.

Ahogyan a táblákból is kitűnik az Avico nevű, professzionális lakásfejlesztő újabb projektjéről, a GAMA Residence-ről van szó.

Az ember itt ácsorogva újra csak megállapítja: a helyszín remek! Hozzávetőleg öt-hat percre van gyalog a Klinikák metróállomás és a IX. kerület belsőbb részének szép terei, például a meghitt Kerekerdő Park, a felkapott Ferenc tér (kávézókkal, éttermekkel) sincsen messze. Mi több, a hatalmas Haller Parkban vagy tóval is csábító Orczy-kertben, melyek ugyancsak pár percnyi sétára vannak sokat lehet futni, tornázni vagy egyszerűen csak sétálgatva kikapcsolódni. Illetve természetesen a gyerekek számára végeérhetetlen szabadtéri játék-lehetőségeket lehet erre találni. Ha biciklizünk vagy egy nagyobbat sétálunk, akkor akár Pest belvárosa, vagy a Népliget, a Füvészkert, a Duna part, a Bálna művelődési központ, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Milleniumi városközpont irodaházai, vagy a Boráros téri üzletközpont és csomópont sincsen messze.
A Lurdy ház pedig még ennél is gyorsabban, mintegy 10 perces sétával elérhető, ahol nem csak üzletek, de nagy élelmiszerbolt, számos bank és szolgáltató, és mozi is van.
A gyerekesek számára pedig nem csupán játszóterek sokasága, de bölcsőde, óvoda, művelődési központ és sok jó általános és középiskola (például a Leövey Klára Gimnázium) és a Corvinus Egyetem is közel esik ide. biztosítja azt, hogy errefelé nagyon kényelmes, belvárosias az élet.

Amennyiben felsőoktatásra készülő gyermekünk van vagy diákoknak adnánk ki a lakást, arra is kiváló ez a hely, hiszen pár lépésre van ide a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központja, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületei és a SOTE toronyháza (az Orczy-kertnél, illetve a Nagyvárad téren). Ezek 5-10 perces sétával elérhetők! De a Corvinus Egyetem és a BME hatalmas lágymányosi központja is közel esik ide, fiataloknak akár 15-20 perc alatt elérhető. Miért? Mert az említett metró mellett számos „dugó-független” kötött pályás villamosvonal van pár lépésre a háztól, sőt bő 10 perc sétával (vagy épp 5 perc rollerezéssel) a 4-6-os villamosok Mester utcai megállója is „becserkészhető”. Ahonnan azután az egész város pikk-pakk bejárható.

De szóljunk pár szót a Gama Residence-ről is, erről a nagyon modern, energiatakarékos és mégis nagyon jó árú lakásokat ígérő társasházról. Mondjuk egy 31 négyzetméter feletti, takaros, prémium kivitelezésű új garzon már 29,9 millió forinttól elérhető, ráadásul a 2021-től érvényes, igen bőkezű kedvezmények is igénybe vehetők! Ezeket is beszámítva kifejezetten korrekt alternatíva egy kis rezsijű, évtizedeken át problémamentes és a régi házakkal szemben az értékét is jól őrző új lakás errefelé.

 

Hiszen az új otthonnál a felújításra, a korszerűsítésre nemhogy most, de még 20-30 éven át sem kell költeni. A lakások jelenlegi új ára ráadásul érezhetően alacsonyabb, mint ami a IX. kerület rehabilitált-frekventált részén megszokott. A rezsi-megtakarítás mellett itt „alaptartozékként” távolról történő vezérelhetőséget kapunk az okos-otthon rendszer révén, ráadásul a fűtést egy megújuló energiaforrás, hőszivattyú nyújtja.

Ahogy szó volt róla: az építtető-fejlesztő csapat sem ma kezdte: az Avico Group nagy, erős, nemzetközi márka, biztosak lehetünk abban, hogy időben fel is épül az a ház, benne a kényelmes, modern és gond-mentes lakásunkkal…

A cikk a GAMA Residence-t építő Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)