Lenyűgöző ingatlanok: Leányfalu legszebbjei!

Leányfalu a Dunakanyar egyik kivételes szépségű települése ráadásul csak 27 kilométerre fekszik a fővárostól.  A Visegrádi-hegység lábánál elterülő település gyönyörű természeti környezete és fekvése már a 19. század második felében feltűnt a pesti polgárságnak és villákat kezdtek építeni a területre. Ma is lenyűgöző ingatlanokat találunk errefelé, sőt egy termálvizes strandfürdő is épült a településen.
Mai válogatásunkhoz az eladó sorban lévő luxusvillákból szemezgettünk. Mutatjuk a legszebbeket!

Válogatásunk első tagja egy 2008-ban épült mediterrán stílusú villa, mely több mint 3000 négyzetméteres telken helyezkedik el. A nyolc szobás villa számos extrával van felszerelve, a rezsiköltsége pedig rendkívül alacsony a geotermikus hűtő-fűtő rendszernek, a napelemeknek és a saját kútnak köszönhetően.

A minimalista luxus híveinek figyelmébe ajánljuk a következő ingatlant, mely nem csak megjelenésében különleges, hanem gyönyörű természeti környezetét tekintve is.  A 193 négyzetméteres ingatlan 2019-ben épült, 2+2 félszobával rendelkezik a hatalmas üvegfalaknak köszönhetően pedig nem csak nagyon világos az ingatlan, de a kilátás is lenyűgöző.

Inkább az elegáns stílusban megálmodott otthonokat részesíti előnyben? Ez a domboldalban elhelyezkedő 400 négyzetméteres villa éppen ilyen. A kétlakásos, panorámás ingatlanhoz olyan extrák tartoznak, mint medence, szauna és borospince.


Több mint 7000 négyzetméteren elterülő birtok is az Öné lehet, amin egy 400 négyzetméteres ház, egy vendégház és egy erdős terület kapott helyet. A nagy üvegfelületekkel rendelkező 400 négyzetméteres házhoz különböző tájolású teraszok, szauna és feszített víztükrű fűthető medence tartozik.

 

Ha érdekelnek további ingatlanok Leányfalun, kattints ide és nézz szét teljes kínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)