Új építésű jó közlekedésnél? Íme egy válogatás a legjobbakból!

Az ingatlanválasztás egyik legfontosabb szempontja a kedvező közlekedési feltételek megléte, különösképpen igaz ez Budapesten, így aztán mi is ez alapján válogattunk mai összeállításunkhoz. Mutatunk néhány olyan új építésű társasházat mely közlekedési kapcsolatok szempontjából is kiemelt, méghozzá a legnépszerűbb pesti kerületekből!

Az Arsenal Sarokház Újpest-Központban épül, 3 percre a metrótól, így innen pillanatok alatt a belvárosba érhetünk, de egyébként ezen a környéken minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges.  A társasház 36 és 98 négyzetméter közötti lakások kínál, melyek között a legtöbb erkéllyel is rendelkezik.

A IX. kerület egyik legjobb részén, a Haller utcától pár percre, közel a Duna-parthoz épül a Gama Residence. Innen öt-hét percre van gyalog a Klinikák metróállomás és ennél is közelebb a 24-es villamosjárat. A projekt 158 lakása között mindenki megtalálja a számára tökéletes méretű és elrendezésű otthont.

A XIII. kerületből két projektet is hoztunk. Az első a Béke úttól nem messze, a Rákos-patak közvetlen közelében épülő Uptown, mely 1-4 szobás lakásokat kínál. Számos buszjárat közlekedik erre, a 14-es villamossal pedig gyorsan megközelíthető a Lehel tér. A környék kifejezetten családbarát, sok zöld területtel és sportolási lehetőséggel.

Angyalföld kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze épül a Greenside, melynek lakáskínálatában az első lakást kereső fiatalok és a családdal költözők is megtalálják az ideális otthont. Ajánljuk azoknak a lakáskeresőknek, akiknek a jó közlekedés és a kertvárosias környezet egyaránt fontos.

A VIII. kerület gyorsan fejlődő részén Magdolna utcában hamarosan elkészül a Magdolna Ház, mely alacsony fenntartási költségű, környezetbarát lakásokat kínál elérhető áron.


A társasház a Blaha Lujza utca és a Magdolna utca sarkán található, ahonnan többek között az M2-es és az M4-es metróvonalak is csupán 10 perc sétával elérhetőek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)