Új építésű jó közlekedésnél? Íme egy válogatás a legjobbakból!

Az ingatlanválasztás egyik legfontosabb szempontja a kedvező közlekedési feltételek megléte, különösképpen igaz ez Budapesten, így aztán mi is ez alapján válogattunk mai összeállításunkhoz. Mutatunk néhány olyan új építésű társasházat mely közlekedési kapcsolatok szempontjából is kiemelt, méghozzá a legnépszerűbb pesti kerületekből!

Az Arsenal Sarokház Újpest-Központban épül, 3 percre a metrótól, így innen pillanatok alatt a belvárosba érhetünk, de egyébként ezen a környéken minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges.  A társasház 36 és 98 négyzetméter közötti lakások kínál, melyek között a legtöbb erkéllyel is rendelkezik.

A IX. kerület egyik legjobb részén, a Haller utcától pár percre, közel a Duna-parthoz épül a Gama Residence. Innen öt-hét percre van gyalog a Klinikák metróállomás és ennél is közelebb a 24-es villamosjárat. A projekt 158 lakása között mindenki megtalálja a számára tökéletes méretű és elrendezésű otthont.

A XIII. kerületből két projektet is hoztunk. Az első a Béke úttól nem messze, a Rákos-patak közvetlen közelében épülő Uptown, mely 1-4 szobás lakásokat kínál. Számos buszjárat közlekedik erre, a 14-es villamossal pedig gyorsan megközelíthető a Lehel tér. A környék kifejezetten családbarát, sok zöld területtel és sportolási lehetőséggel.

Angyalföld kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze épül a Greenside, melynek lakáskínálatában az első lakást kereső fiatalok és a családdal költözők is megtalálják az ideális otthont. Ajánljuk azoknak a lakáskeresőknek, akiknek a jó közlekedés és a kertvárosias környezet egyaránt fontos.

A VIII. kerület gyorsan fejlődő részén Magdolna utcában hamarosan elkészül a Magdolna Ház, mely alacsony fenntartási költségű, környezetbarát lakásokat kínál elérhető áron.


A társasház a Blaha Lujza utca és a Magdolna utca sarkán található, ahonnan többek között az M2-es és az M4-es metróvonalak is csupán 10 perc sétával elérhetőek.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)