Új építésű jó közlekedésnél? Íme egy válogatás a legjobbakból!

Az ingatlanválasztás egyik legfontosabb szempontja a kedvező közlekedési feltételek megléte, különösképpen igaz ez Budapesten, így aztán mi is ez alapján válogattunk mai összeállításunkhoz. Mutatunk néhány olyan új építésű társasházat mely közlekedési kapcsolatok szempontjából is kiemelt, méghozzá a legnépszerűbb pesti kerületekből!

Az Arsenal Sarokház Újpest-Központban épül, 3 percre a metrótól, így innen pillanatok alatt a belvárosba érhetünk, de egyébként ezen a környéken minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges.  A társasház 36 és 98 négyzetméter közötti lakások kínál, melyek között a legtöbb erkéllyel is rendelkezik.

A IX. kerület egyik legjobb részén, a Haller utcától pár percre, közel a Duna-parthoz épül a Gama Residence. Innen öt-hét percre van gyalog a Klinikák metróállomás és ennél is közelebb a 24-es villamosjárat. A projekt 158 lakása között mindenki megtalálja a számára tökéletes méretű és elrendezésű otthont.

A XIII. kerületből két projektet is hoztunk. Az első a Béke úttól nem messze, a Rákos-patak közvetlen közelében épülő Uptown, mely 1-4 szobás lakásokat kínál. Számos buszjárat közlekedik erre, a 14-es villamossal pedig gyorsan megközelíthető a Lehel tér. A környék kifejezetten családbarát, sok zöld területtel és sportolási lehetőséggel.

Angyalföld kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze épül a Greenside, melynek lakáskínálatában az első lakást kereső fiatalok és a családdal költözők is megtalálják az ideális otthont. Ajánljuk azoknak a lakáskeresőknek, akiknek a jó közlekedés és a kertvárosias környezet egyaránt fontos.

A VIII. kerület gyorsan fejlődő részén Magdolna utcában hamarosan elkészül a Magdolna Ház, mely alacsony fenntartási költségű, környezetbarát lakásokat kínál elérhető áron.


A társasház a Blaha Lujza utca és a Magdolna utca sarkán található, ahonnan többek között az M2-es és az M4-es metróvonalak is csupán 10 perc sétával elérhetőek.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)