Jól kihasználható ingatlant keres Vác központjában, kerttel? Megtaláltuk Önnek!

Akár saját részre, akár befektetés céljára keresünk ingatlant, a választásnál az első szempont mindig a lokáció, a második pedig az, hogy az ingatlan hosszú távon is értékálló maradjon. Ma egy olyan ingatlant mutatunk Vác központjából, ami kerttel is rendelkezik, és többféleképpen is hasznosítható, így garantáltan hosszú távon is tartja majd az értékét.

Az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése vitathatatlanul Vác. Ebből a Duna-parti barokk városkából nagyon könnyű bejutni Budapestre, ha valakit odaköt a munkája, de a város már jó néhány éve annyira dinamikusan fejlődik, hogy helyben is találhat munkát bárki, aki ezt a fővárosnál sokkal nyugodtabb kisvárost választja új lakhelyének.

A település tehát ideális, ha ideköltöznénk, de akkor is, ha befektetés céljából vásárolnánk ingatlant. Ha befektetési lehetőséget, mondjuk üzlethelyiséget keresünk, akkor persze mindenképp érdemes a város központjában szétnéznünk. Míg, ha saját részre vagy kiadás céljára keresünk lakóingatlant, akkor érdemes inkább a kertvárosi részeken körülnézni, hiszen most mindenki kertes házat keres.

Mi van akkor, ha fontos számunkra a központi elhelyezkedés és az is, hogy saját kertünk legyen? Esetleg olyan ingatlant keresünk, ahol nemcsak lakhatunk, de saját vállalkozást indíthatunk, és az ingatlan egy részét még ki is adhatjuk? Nos, aki ennyire egyedülálló ingatlant keres, annak van egy jó hírünk: Megtaláltuk!

Vác központjában, a főút mellett áll ez a szépen felújított, kétgenerációs családi ház, ami elhelyezkedése ellenére 100 nm-es, szépen gondozott kerttel is rendelkezik. És ez még nem minden! Az ingatlanban a két külön bejáratú lakás mellett, két üzlethelyiség is található, ami jelenleg is ki van adva bérlők számára.

Aki megveszi ezt az ingatlant, annak a lehetőségek innentől kezdve szinte végtelenek. Végre összeköltözhetünk a nagyszülőkkel és a családi vállalkozásnak is lesz hely, a másik üzlethelyiség pedig még mindig kiadható, vagy beköltözhetünk az egyik lakásba és a két üzlet, valamint a másik lakás kiadása biztosíthatja a jövőben a család megélhetését. Ha pedig felnő a gyerek, megkaphatja a kisebbik lakást, nagycsaládosok kis átalakítással, egy lépcsővel akár egybe is nyithatják a két lakást.

Az üzlethelyiségek pedig bármilyen vállalkozás, iroda, szépségszalon, rendelő részére is ideálisak lehetnek. Ha valaki rendelőben gondolkozik akár egy magánklinikának is helyet adhat az egész épület.

És ez még nem minden, hiszen a kétszintes családi házhoz pince is tartozik, ahol a kazánon és egy tárolón kívül mosókonyha és egy konditerem is helyet kapott, utóbbi pedig nemcsak saját célra, hanem akkor is ideális, ha valaki leendő vagy már meglévő vállalkozásában épp jógaoktatóként, fitnesz edzőként dolgozik, és ehhez keres megfelelő helyet. Ha pedig a lehetőségek tárházát ennél is tovább bővítenénk, akkor ott a padlástér, ami még beépíthető.


A 100 nm-es kert pedig nem túl nagy ahhoz, hogy gondot okozzon a karbantartása, viszont éppen elég nagy ahhoz, hogy a család számára kikapcsolódást biztosítson a város központjában, és az ingatlanhoz természetesen a parkolási lehetőség is adott.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)