Csodaszép házak a Velencei-tó környékéről

Az elmúlt egy évben a balatoni, velencei-tavi ingatlanok igencsak felértékelődtek, sőt a Velencei-tó a tágabb értelemben vett agglomeráció részévé vált. A tó környékén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, Budapest csak egy órára van, és itt élve gyakorlatilag olyan, mintha mindennap nyaralnánk. Mai cikkünkben csodaszép házakat hozunk a Velencei-tó környékéről.

Álomszép luxusház Velencén

Velencén a számozott utcák környékén áll ez a nappali + 2 hálószobás családi ház, melynek enteriőrjét belső építész álmodta meg. Az ingatlan áramellátását napelemek biztosítják, a konyhába első osztályú anyagok, Corian pult és minőségi gépek kerültek. A tervezett, intim kertben nagy teraszt is találunk grillkonyhával, kemencével, a garázsban elektromos autó töltési lehetőség is adott.

Tágas otthon wellness részleggel, Pákozdon

2012-ben újították fel ezt a pákozdi családi házat, melynek különlegessége, hogy a nappalit-étkezőt-konyhát alkotó közösségi tér 70 nm-es és a galériás kialakításnak köszönhetően, a nappali fölött 7 méteres belmagassággal rendelkezik. A földszinten kapott helyet 3 hálószoba, mindegyik külön fürdőszobával, illetve a wellness részleg a télikertben jakuzzival és szaunával, melyekhez az alagsorban konditerem is kapcsolódik. Az emeleten a galéria szintén rendkívül tágas, 85 nm, itt dolgozószobát és könyvtárat találunk.

Panorámás ház borospincével, Velencén

Velence rózsadombján, Bencehegyen helyezkedik el ez a kompletten felújított, 3 szintes családi ház, mely a tóra panorámás, és a házból közvetlenül elérhető borospincével is rendelkezik.

A felújítás az elmúlt hónapokban fejeződött be, az ingatlan a munkálatok során új külső-, belső nyílászárókat, burkolatokat és egyedi konyhát kapott. Alsó szintjén konyha-étkező és a borospince, középső szintjén nappali, egy háló és fürdőszoba található. Beépített, egylégterű tetőterében egy mozgatható térelválasztó fal kapott helyet, így ezt a részt új tulajdonosa tetszés szerint alakíthatja.

Hirdetés

Panorámás családi ház Sukorón

Sukoró csendes utcájában áll ez a 4 szobás családi ház, mely a tóra, elvehetetlen, örök panorámával rendelkezik. Az 1995-ben épült ház tetőtere beépíthető, így a lakótér tovább bővíthető, a szépen gondozott kertben számos ritka növény és egy kemence is található.

Téliesített gerendaház Gárdonyban

Eredetileg nyaralónak épült, de téliesítették ezt a nappali + 3 szobás gerendaházat, mely a Velencei-tótól néhány lépésre található. Az ingatlan hőszigetelést is kapott, fűtését padlófűtés biztosítja, de a nappaliban kandalló is van, ablakai betörésvédelemmel ellátott nyílászárók.

© 2021 (v150.202005)