Menő házak kondiszobával, hogy tutira betartsuk az újévi fogadalmakat!

Már több, mint két hét eltelt az év eleji fogadalmak óta, így sokan ráeszmélhettek, hogy ezeket nem is olyan könnyű betartani. Valószínűleg most is, mint minden évben, a legtöbben azt fogadták meg, hogy leadnak néhány kilót. Ezt persze sokkal könnyebb betartani, ha van otthon egy szépen felszerelt kondiszobánk is, különösen most, hogy nem járhatunk konditerembe. Mai válogatásunkban a legszebb, kondiszobával rendelkező házakat gyűjtöttük össze.

Panorámás luxusvilla Máriaremetén

2017-ben épült ez a rengeteg extrával rendelkező luxusvilla Máriaremetén, melyet most teljes berendezéssel (olasz designer bútorokkal) kínálnak eladásra. A rendkívüli ingatlanból természetesen nem hiányozhatott a kondiszoba sem, ahonnan a tetőtéri teraszon beépített jakuzzihoz és szaunákhoz léphetünk ki. Ezen kívül a kertben fűthető medencét találunk oldalán vízeséssel.

Szépen felújított ingatlan Zalaegerszeg közelében

A Zalaegerszegtől 20 km-re fekvő Orbányosfán, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el ez a birtok, melyen 2 épület található 3 lakrésszel. Az épületek közül az egyik ház több, mint 100 éves, 2010-ben lett kompletten felújítva, a másik 2013-ban épült. Az ingatlanegyüttes falusi turizmusra is kiváló, a kertben kis kerti tó, terasz, a házban kondiszoba, szauna kapott helyet, melyek mind a házigazdák, mind a vendégek kényelmét szolgálják.

Exkluzív családi ház Gyulán, a Várfürdő mellett

Gyulán, a Várfürdő mellett áll ez az 5 szobás családi ház, mely saját használatra vagy turizmus céljára is ideális. Az ingatlan teljes tetőterét egy 50 nm-es konditerem és egy finn fenyőből készült, beépített hangrendszerrel felszerelt szauna foglalja el merülőmedencével. Az ingatlan hőszivattyús hűtés-, fűtésrendszerrel rendelkezik H-tarifás árammal, berendezése egyedileg méretre gyártott bükk- és borovi fenyő- fa bútorokból áll.

Kétgenerációs ház wellness részleggel, Ürömön

Üröm legszebb részén, erdő mellett, csendes zsákutca végében található ez a 7 szobás családi ház, mely egy nagyobb lakrészből és egy kisebb, eredetileg rendelőnek kialakított részből áll.

Így használható akár saját vállalkozás üzemeltetésére vagy kétgenerációs otthonként is. Az épület alagsorában kapott helyet a garázs, mellette szauna, kondiszoba és biliárdterem is helyet kapott.

Hirdetés

Külön bejáratú konditeremmel Kecskeméten

Kecskemét belvárosában áll ez a szép családi ház, melynek tetőterében egy kívülről külön is megközelíthető tornaterem kapott helyet. A helyiség így remek lehet saját vállalkozás céljára, kondigépekkel berendezve konditeremnek, de akár iroda is kialakítható benne. A ház egyébként nappali + 3 szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik, és a tetőtér természetesen belülről is megközelíthető, ha saját célra használnánk, és egy napozóterasz is kapcsolódik hozzá.

© 2021 (v150.202005)