Élj harmóniában a természettel, és fizess 0 rezsit, 10 percre Budapesttől!

Amikor új otthont keresünk, sokféle szempont felmerül. Mindannyian szeretnénk olyan helyen élni, ahonnan könnyű bejutni a munkahelyünkre, ahol minden megtalálható a közelben, mégis csendes, nyugodt természetközeli helyen található. Ugyanakkor mindenki szeretné, ha a rezsije a lehető legalacsonyabb lenne, és ezzel még a környezetét is védhetné. Nos, ilyen otthon nemcsak az álmainkban létezik, épp Vácott épül, 10 percre Budapesttől, és már csak az utolsó simítások hiányoznak, hogy hamarosan költözhessünk.

Aki az agglomerációban keresi új otthonát, annak Vác ideális lehet. Az elmúlt években hihetetlen népszerűségre tett szert a város a Budapestről kiköltözők körében, és dinamikus fejlődésnek indult, aminek köszönhetően akár helyben is találhat munkát, aki ebbe a gyönyörű Duna-parti településre szeretne költözni. Mindez persze elsősorban a kiváló közlekedésnek köszönhető, hiszen a fővárosból vonattal, busszal és az M2-esen is gyorsan megközelíthető, és különösen előnyös azoknak, akiknek a Váci úti irodafolyosón van a munkahelyük.

Természetesen a város központja a legnépszerűbb, de legalább ennyire kedvelt a Vác déli részén elhelyezkedő, Sződligettel határos, ugyanakkor Budapesthez legközelebb eső városrész: Václiget is. Václiget rendkívüli előnye abban rejlik, hogy azontúl, hogy innen lehet a leggyorsabban megközelíteni a fővárost, közel fekszik a Dunához, így kellemes, nyugodt, természetközeli, kertvárosi életteret biztosít azoknak, akik itt keresik új otthonukat.

Ugyanakkor, bár Vác központja innen egy kicsit messzebb esik, Sződliget központja annyira közel van, hogy innen számos szolgáltatás, szórakozási lehetőség, éttermek, kikötő és a Wiking Yacht Club, valamint több oktatási intézmény is könnyen elérhető, illetve busszal gyakorlatilag hamarabb Budapesten lehetünk, mintha a központból indulnánk, az M2-esen pedig mindössze 10 perc az út a fővárosba.

Itt, a Déli úton épül a Harmónia lakópark, egy családias, 6 lakásos projekt, mely már a végéhez közelít, hamarosan költözhető lesz. A beruházás egész pontosan a Déli útnak is a déli részén épül, ami a lehető legközelebb van a 2-es úthoz, és ahonnan a Duna-part is mindössze néhány száz méterre található, így a Budapestre való gyors bejutás, valamint a természetközeli élet és kikapcsolódási lehetőség, és a tágas lakásoknak köszönhetően a home office lehetősége is adott.

A projektben összesen két ház épül, mindkettő kétszintes és egyenként 3-3 lakásnak adnak helyet. Az épületek földszintjén egy-egy nagyobb, 113 nm-es lakást találunk, melyhez nagy terasz is kapcsolódik, az emeleten két-két 62 nm-es lakás található, csaknem 20 nm-es erkélyekkel.


A Harmónia lakópark tervezésénél nagyon fontos volt a környezettudatos szemlélet, így energiatakarékos megoldásokkal épült, környezetbarát alapanyagokból, kiváló hőszigetelésű nyílászárókkal, melyek távolról is vezérelhető elektromos redőnyökkel is rendelkeznek. A hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer garantálja, hogy a rezsi még alacsonyabb legyen, az áramellátást pedig napelemek biztosítják, ami további energiamegtakarítást eredményez.

A lakásokban már elkészült a fürdőszobák burkolása és a szanitereket is beszerelték, a szomszédokkal közös udvaron is elkészült a térkövezés. A lakásokat hamarosan átadják, így érdemes sietnie annak, aki itt szeretné megvásárolni új otthonát, hiszen nincs sok lakás, és a kiváló elhelyezkedés, valamint a beruházás egyedülálló tulajdonságai miatt, minden bizonnyal pillanatok alatt elkapkodják őket.

A cikk megjelenését a Harmónia lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)