Nemsokára elkészül Ferencváros újabb gyöngyszeme!

Még idén költözne Ferencváros Duna-partjához közeli, vadonatúj, nívós lakásba? Itt az utolsó lehetőség: a IX. kerületi Pápay István utcában egy modern lakóépületre bukkantunk, ahol akad még pár eladó otthon. Életkezdéshez, befektetésre, kisebb és nagyobb lakásokat keresők számára is ideális ez a letisztult dizájnnal csábító társasház.

A főváros egyik leggyorsabban fejlődő részén, Ferencvárosban a Millenniumi városközpontól nem messze épül ez a lakóház, amely már megjelenésével is prémium érzetet sugároz. A környék igen vonzó, megújulása több mint 15 éve töretlenül tart. Az utóbbi években kiépült a Duna-parthoz közeli terület a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával, illetve a nagy bankokat, multikat befogadó irodaház-sorral. A Soroksári út túloldalán található tömbökben is sorra épülnek a hipermodern lakónegyedek, nyugati színvonalú lakóparkok, és a környező közterületek, parkok is folyamatosan megújulnak.

Az épülő társasház a Haller Gardens irodaház mögött található, 2-3 percnyi sétatávolságra a Duna-parton húzódó irodasortól, ami kimondottan előnyös a befektetési céllal vásárló ügyfeleknek.

A helyszín kiváló: a két híd közelsége miatt az M1-M7 autópályák, az M0-s és a repülőtér is gyorsan elérhető. Számos villamos (2 és 24-es pár lépésre, kissé távolabb az 51-es, a 4-6-os, illetve az 1-es vonalak) valamint két déli irányú HÉV vonal is elérhető a közelben, a hármas metró pedig három villamos-megállóra van a lakóparktól.

A felsőoktatásban tanulók által is kedvelt a IX. kerület, a hiszen innen egyszerűen elérhetők a környező kerületekben és a közelben található egyetemek, illetve a szórakozási lehetőségek.

A kínálatban jellemzően 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások szerepelnek, de elérhető néhány magas emeleti, penthouse jellegű luxuslakás is. A lakások hőszivattyús rendszerű fűtése-hűtése a legmodernebb technológia alapján készül.

Most válasszon ez elérhető lakásokból, hogy még ebben az évben költözni tudjon! Itt nem kell 1,5-2 évet várni a lakások elkészülésére.

A cikk a Pápay Park beruházójának támogatásával készült.

© 2021 (v150.202005)