Fővárosi ház 32 millió alatt? Nem lehetetlen!

Sokaknak kell lemondania a ház nyújtotta előnyökről, a saját kertről és nyugodt környezetről. Egy 1-2 szobás lakás ára kedvezőbb esetben is 30 millió körül van, ebben az árkategóriában akad néhány fővárosi ház vagy házrész is.  Mai cikkünk azokhoz szól, akik szívesebben élnének saját házban, de szűkre szabott anyagi keretük miatt lakásba kényszerülnek.

Ebben az árkategóriában inkább a külsőbb részeken talál jellemzően kisebb, 2-3 szobás otthonokat, de ha elege van a nyüzsgő belvárosi életből és a zsúfolt társasházakból, már ezek a házak vagy házrészek is óriási előnyt jelenthetnek. Találtunk saját kertrésszel rendelkező sorházakat, ikerházat, sőt önálló családi házat is nagy telekkel. Máris mutatjuk!

A XVIII. kerületben, Ganzkertvárosban található válogatásunk első tagja, egy felújított 68 négyzetméteres ikerház fél. Az ingatlant 2018-ban újították fel, ekkora megtörtént a fürdőszoba és a konyha teljes felújítása, a burkolatok cseréje, valamint kicserélték a kazánt és a vízvezetékeket. Az ikerházfélhez 85 négyzetméteres telekrész és autóbeállási lehetőség tartozik.

A XVIII. és a X. kerület határán nyugodt családi házas övezetben található a következő sorházi ingatlan, melyben tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, gardrób és fürdőszoba található. A lakáshoz tartozik egy udvari tároló és a közös udvarban egy saját használatú, pihenő-grill terasz.

A XXIII. kerület egyik csendes mellékutcájában található az alábbi önálló családi ház 1125 négyzetméteres telekkel. A ház amerikai konyhás nappalival 2 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik.

Csepelről is hoztunk egy 70 négyzetméteres, szépen felújított sorházi ingatlant. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, kádas fürdőszoba és egy műszaki helyiség van, az emeleten pedig három szoba került kialakításra. A házhoz egy 50 négyzetméteres saját használatú kertrész is kapcsolódik.

Ha nem találtad még meg a tökéleteset, nézz szét a teljes 32 millió alatti budapesti házkínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít.

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Sokan kivárnak a felújítási támogatások konkrétumainak megjelenéséig.

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

© 2024 (v2.202102)