Már csak néhány lakás maradt Zugló legzöldebb övezetében!

Hogy zöld környezetben éljünk, az ma már a nagyvárosokban is kiemelt fontosságú, ám Pestről nem mondható el, hogy különösebben bővelkedne zöldövezetekben. A pesti kerületek közül Zugló a legzöldebb, de itt is érdemes elsősorban Istvánmezőn szétnézni, ha igazán parkos környezetben szeretnénk élni.

Istvánmező előnye vitathatatlanul az, hogy közvetlenül a Városliget mellett helyezkedik el, ráadásul Zuglónak ez a része van a legközelebb a belvároshoz, közelben a 2-es és a 4-es metrók, valamint az 1-es villamos megállóival. Itt az Ilka utcában, néhány percre a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától, valamint a Keleti Pályaudvarhoz is közel hamarosan teljesen elkészül az a lakópark, amelynek 4 épülete is egy 4500 nm-es, ligetes, saját parkot ölel körbe.

Érdemes azonban sietni, ugyanis az Egressy Liget lakóparkban már csak néhány lakás szabad, ám a közeli átadás ellenére még mindig mi választhatjuk ki a burkolatokat, hiszen a lakások szerkezetkészek, így otthonunkat a saját ízlésünkre szabhatjuk.

Mindez egészen egyedülálló lehetőség, hiszen a hamarosan költözhető használt vagy új építésű lakásokban általában már nem választhatunk ki semmit, míg azokban a projektekben, ahol még ki lehet választani a burkolatokat, rendszerint nagyon sokat kell várni az átadásra.

A lakások természetesen magas műszaki tartalommal, kizárólag minőségi anyagok felhasználásával épültek, ami megfelel a 21. századi igényeknek, így például első osztályú hő- és hangszigetelést is kaptak. Változatos méretüknek és elosztásuknak köszönhetően pedig minden korosztály megtalálhatja a számára ideális otthont, és az ingatlanok befektetés céljára is tökéletesek.

Hirdetés

A beruházás elhelyezkedése pedig nemcsak a belvároshoz vagy a Ligethez való közelsége és a kiváló közlekedési kapcsolatok miatt figyelemre méltó, hanem azért is, mert számos szolgáltatás a közelben is megtalálható, így például bankot, postát, üzleteket, éttermeket és iskolát is találunk a környéken, az Aréna Pláza, az Örs Vezért téri Árkád és az IKEA pedig további bevásárlási, szórakozási lehetőségeket nyújt.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)