Megfizethető lakások, park mellett, Pest külső kerületeiből

Amekkora mértékben esett az érdeklődés 2020-ban a belvárosi ingatlanok iránt, akkora mértékben nőtt az agglomeráció, sőt a külső kerületekben, parkos környezetben található nagyobb, erkélyes vagy kertkapcsolatos lakások iránt. Mai bejegyzésünkben ilyen ingatlanokat gyűjtöttünk össze, méghozzá a megfizethető árkategóriából.

Felújított, erkélyes lakás Újpesten

A IV. kerületben, az Erdősor úton, a Szilas-patak és a Szilas park közelében található ez a nagy erkélyes lakás, melyet néhány éve, teljeskörűen felújítottak. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, hosszú erkélye a nappaliból és a nagyobbik hálószobából is megközelíthető. A környéken bevásárlási lehetőség, óvodák, iskolák, a ház mögött játszótér is található.

Szépen felújított lakás Pesterzsébeten

A XX. kerületben, a Jódos-sós Gyógyfürdő és Strandfürdő közelében helyezkedik el ez a földszinti, parkra néző lakás. A szépen felújított ingatlanban amerikai konyhás nappalit és 2 hálószobát találunk, a közelben játszóterek, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, HÉV-, busz-, villamos- és metrómegálló is található.

Kertkapcsolattal Wekerlén

Hirdetés

Wekerletelep mindig is a parkos, zöld környezetről volt híres, itt, egy 6 lakásos társasházban bukkantunk erre a 4 szobás, belső kétszintes lakásra, melyhez kertrész is tartozik. Az ingatlan gépészeti felújítása pár éve történt, a kazánt tavaly cserélték kondenzációs kazánra.

Kertkapcsolatos lakás a Királyhágó lakóparkban

Szintén rendelkezik kertkapcsolattal ez a XVIII. kerületi lakás, mely a Királyhágó lakóparkban található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, a nappaliból és az egyik hálószobából is ki lehet lépni a kertkapcsolatos teraszra. A lakás közelében található a Kandó tér, játszótérrel.

Tágas panellakás Újpalotán

A XV. kerület legparkosabb részén, Újpalotán a Páskom-liget, a Pólus Center és a vásárcsarnok közelében található ez a szépen felújított panellakás, mely nappali + 3 szobával rendelkezik, így nagyobb családok számára is kényelmes. Az ingatlan a 10. emeleten helyezkedik el, világos, panorámás, egy külön lezárt folyosó részről nyílik.

© 2021 (v150.202005)