Óbudán keres? Vegyen jó elosztású lakást pár percre a Római-parttól!

Aki körültekintően keres lakást, az pontosan tudja, milyen fontos a jó elosztás – még Óbudán is… Számos lakásban problémát jelent a helykihasználás, hiszen ki szeretne felesleges folyosókért, átkötőkért, használhatatlan sarkokért fizetni? Egy-egy kedvezőtlenebb elosztású lakásnál több millió forintot is adhatunk olyan területekért, amelyeket nem igazán lehet hasznosítani.

Egy új építésű, modern, látványos társasházat szeretnénk bemutatni a Római part közelében, Óbudán, ahol a fejlesztő figyelt arra is, hogy minden lakás maximális helykihasználással készüljön. Így a hasonló méretű lakásokhoz képest – ilyen értelemben – akár milliókat spórolhatunk. Azért is fontos a jól átgondolt alaprajz, hogy az adott lakás praktikus, jól bútorozható legyen, azaz mindennek legyen helye akár kisebb alapterületen is.

Itt Óbudán, annak is az északibb részén, a Pünkösdfürdő utcában, az épülő BudaBright lakópark lakásai a fenti kívánalmaknak éppen megfelelnek. Nagy többségük erkéllyel is bír, ami különösen fontos manapság, amikor is az otthoni munkavégzés egyre terjed. A BudaBright szlogenje jól illik a lakópark stílusához: Élet a város napos oldalán!

A Pünkösdfürdő, Septimius Severus és Ipartelep utca által határolt területen 316 épülő lakás közül választhatja ki a számára legideálisabb otthont. A választék a 26 négyzetméteres stúdiótól a 85 négyzetméteres 3 szobás, nagy teraszos lakásokig terjed. A felsőbb emeletekről csodás panoráma tárul a szemünk elé.

A Duna-part közelsége – amely mindössze 10 perc séta! – számtalan lehetőséget nyújt a sportolásra, kikapcsolódásra, hangulatos éttermek, kávézók, cukrászdák várják az ide látogatókat. A közelben lévő Omszki tó a vízi motorsportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben lévő üzletek, éttermek, szolgáltatók, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhessék az itt lakók.

A BudaBright lakópark nem csak nevében „fényes”, de lakásai is kifejezetten napfényesek, A három szép épület által közrefogott modern park pedig igazán különlegessé varázsolja ezt a projektet.

Kifejezetten kedvező fizetési konstrukcióval érhetők el a lakások: a vételár 20%-ának a befizetésével leköthetők, a hátralévő 80%-ot csak a költözéskor kell kifizetni. Ne feledjük: idén újra öt százalékos az áfa, aki CSOK-ot vesz igénybe a vásárláshoz, vissza tudja igényelni az ÁFA összegét. Mi több, az új otthonokra 2021-től járó illeték-mentesség is igénybe vehető. A kedvező ár és elhelyezkedés mellett természetesen a minőség, a felhasznált anyagok és a beépített, például gépészeti megoldások terén sem kell kompromisszumot kötnünk.

Aki új építésű lakást vásárol beruházót is választ. A társasház fejlesztője az Indotek Group, a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített, ami azt jelenti, hogy a vásárlók jó kezekben érezhetik befektetésüket.

A cikk a BudaBright lakópark beruházójának a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)