Óbudán keres? Vegyen jó elosztású lakást pár percre a Római-parttól!

Aki körültekintően keres lakást, az pontosan tudja, milyen fontos a jó elosztás – még Óbudán is… Számos lakásban problémát jelent a helykihasználás, hiszen ki szeretne felesleges folyosókért, átkötőkért, használhatatlan sarkokért fizetni? Egy-egy kedvezőtlenebb elosztású lakásnál több millió forintot is adhatunk olyan területekért, amelyeket nem igazán lehet hasznosítani.

Egy új építésű, modern, látványos társasházat szeretnénk bemutatni a Római part közelében, Óbudán, ahol a fejlesztő figyelt arra is, hogy minden lakás maximális helykihasználással készüljön. Így a hasonló méretű lakásokhoz képest – ilyen értelemben – akár milliókat spórolhatunk. Azért is fontos a jól átgondolt alaprajz, hogy az adott lakás praktikus, jól bútorozható legyen, azaz mindennek legyen helye akár kisebb alapterületen is.

Itt Óbudán, annak is az északibb részén, a Pünkösdfürdő utcában, az épülő BudaBright lakópark lakásai a fenti kívánalmaknak éppen megfelelnek. Nagy többségük erkéllyel is bír, ami különösen fontos manapság, amikor is az otthoni munkavégzés egyre terjed. A BudaBright szlogenje jól illik a lakópark stílusához: Élet a város napos oldalán!

A Pünkösdfürdő, Septimius Severus és Ipartelep utca által határolt területen 316 épülő lakás közül választhatja ki a számára legideálisabb otthont. A választék a 26 négyzetméteres stúdiótól a 85 négyzetméteres 3 szobás, nagy teraszos lakásokig terjed. A felsőbb emeletekről csodás panoráma tárul a szemünk elé.

A Duna-part közelsége – amely mindössze 10 perc séta! – számtalan lehetőséget nyújt a sportolásra, kikapcsolódásra, hangulatos éttermek, kávézók, cukrászdák várják az ide látogatókat. A közelben lévő Omszki tó a vízi motorsportok szerelmeseinek nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben lévő üzletek, éttermek, szolgáltatók, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhessék az itt lakók.

A BudaBright lakópark nem csak nevében „fényes”, de lakásai is kifejezetten napfényesek, A három szép épület által közrefogott modern park pedig igazán különlegessé varázsolja ezt a projektet.

Kifejezetten kedvező fizetési konstrukcióval érhetők el a lakások: a vételár 20%-ának a befizetésével leköthetők, a hátralévő 80%-ot csak a költözéskor kell kifizetni. Ne feledjük: idén újra öt százalékos az áfa, aki CSOK-ot vesz igénybe a vásárláshoz, vissza tudja igényelni az ÁFA összegét. Mi több, az új otthonokra 2021-től járó illeték-mentesség is igénybe vehető. A kedvező ár és elhelyezkedés mellett természetesen a minőség, a felhasznált anyagok és a beépített, például gépészeti megoldások terén sem kell kompromisszumot kötnünk.

Aki új építésű lakást vásárol beruházót is választ. A társasház fejlesztője az Indotek Group, a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített, ami azt jelenti, hogy a vásárlók jó kezekben érezhetik befektetésüket.

A cikk a BudaBright lakópark beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)