Kertes házak Debrecen környékéről

A városlakók közül egyre többen választják inkább az agglomerációt, hiszen ki ne szeretne a zsúfolt belváros egy erkélytelen kislakása helyett, valamelyik környező csendes falu egyik családi házában élni. Különösen, ha ezért nem is kell többet fizetnie. Mindez persze nem csak Budapestre, hanem vidéki legnagyobb városainkra is jellemző. Mai összeállításunkban Debrecen környékéről hoztunk szemrevaló családi házakat.

Újszerű sorházi otthon Hajdúsámsonban

Bár Hajdúsámson nem község, hanem egy kisváros közvetlenül Debrecen mellett, mégis sokkal nyugodtabb, mint a megyeszékhely. A település központi, de csendes részén helyezkedik el ez a 2009-ben épült sorházi lakás, mely külső hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik. Az ingatlan fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja padlófűtéssel, a kert 360 nm-es, ahová a teraszkapcsolatos nappaliból léphetünk ki. Az ingatlanhoz garázs is tartozik.

Új építésű, könnyűszerkezetes ház Ebesen

2020-ban épült ez a könnyűszerkezetes, nappali + 3 szobás családi ház, mely szintén rendelkezik külső hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal. A telekre víz, áram és csatorna be lett vezetve, gáz az utcán van. Fűtését digitális, elektromos panelek, illetve a nappaliban egy inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja, de a nappaliban kandalló építése is lehetséges.

Bővíthető családi ház Mikepércsen


Mikepércs déli részén, Bodóházán áll ez az 1970-ben épült családi ház, melyet az elmúlt néhány évben kompletten felújítottak. Az 50 nm-es ingatlan jelenleg amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, de bővíthető, hiszen a telek 800 nm-es és 30%-os a beépíthetősége.

Tágas családi ház Bocskaikertben

Bocskaikertben található ez a nappali + 3 félszobás családi ház, mely 2004-ben épült. Az épület hőszigetelt, fűtését gáz-cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja padlófűtésen keresztül. Az ingatlan klimatizált és riasztóval is rendelkezik, garázs is tartozik hozzá.

Szépen felújított ház Hosszúpályiban

Hosszúpályi Debrecenhez közeli részén, a buszmegállótól pár pert sétára helyezkedik el ez a konyha-étkező + 2 szobás családi ház. Az ingatlan felújítása során a vezetékeket cserélték, és a homlokzat és a tető is megújult. Az ingatlanhoz garázs és több tároló is tartozik.

© 2024 (v2.202102)