Mutatunk néhány szép családi házat, ha elmenekülnél Miskolcról

Miskolc hazánk negyedik legnagyobb városa, így a körülötte lévő kisebb városok, falvak mind vonzóak lehetnek azok számára, akik elmenekülnének a nagyvárosból. Mai cikkünkben ezekből a festői, bükki településekről hozunk szép házakat.

Panorámás otthon Répáshután

A Bükki Nemzeti Park területén, a környék legmagasabb településén, Répáshután bukkantunk erre a 2007-ben épült, folyamatosan karbantartott családi házra. Az épület legnagyobb előnye, hogy fűtését napkollektor által előállított melegvizes rendszer biztosítja. A kétszintes családi házban két nappali és két hálószoba található, mindkét hálószobához külön fürdőszoba tartozik.

Gyönyörű kerttel Felsőzsolcán

Külön kis apartmannal is rendelkezik, így két generáció részére is ideális lehet ez a nappali + 3 szobás családi ház Felsőzsolcán. Az épület földszintjén kapott helyet az akadálymentesített apartman konyhával és fürdőszobával, a középső szinten amerikai konyhás nappali, két szoba és fürdőszoba, a felső szinten hálószoba, fürdőszoba és gardrób található. A fűtött szuterén szinten találjuk a kazánt, egy akkora helyiségben, ahol akár még hobbiszoba is kialakítható. A kert szépen gondozott, kétállásos garázzsal és filagóriával.

Konditeremmel és szaunával Arnóton

Arnót új építésű részén helyezkedik el ez az 1990-ben épült, folyamatosan karbantartott családi ház, mely két nappalival és két hálószobával rendelkezik. Földszintjén bárt, konditermet, infraszaunát, egy fürdőszobát és műhelyet találunk, első szintjén kapott helyet az amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal és egy fürdőszoba.

A második emeleten nappali, két szoba és gardrób található, tetőterében 40 nm-es hasznos alapterület beépíthető. Az épület 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal és 5 kW-os napkollektorral rendelkezik.


Mesebeli házikó, mesebeli tájon

Bükkszentkereszten található ez a hangulatos kis, tégla építésű üdülő, mely fa tüzelésű kályhával fűthető. Ahhoz, hogy valaki állandó lakhatásra használja, természetesen érdemes korszerűsíteni a fűtést, de még így is csodás otthona lehet itt annak, aki elmenekülne a nagyvárosból.

Felújított családi ház Felsőzsolcán

Felsőzsolca központjában helyezkedik el ez a felújított Kádár-kocka, mely külső hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik. Az ingatlanban 2004-ben az összes vezetéket cserélték, 2006-ban pedig teljes tetőcsere történt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

35 ezren kaphatnak Interrail bérletet.

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Vlagymir Putyin ellen cinkkel lapokkal kell játszani, csak így lehet nyerni.

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

A Tesco-vezér megmondta, mi lesz. 

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

11 milliárd dollárra is értékelték Donald Trump közösségi médiacégét. Azóta az árfolyam megfeleződött, a befektetők kezdenek kiábrándulni

© 2024 (v2.202102)