Ha idén is elmaradna a külföldi nyaralás: megfizethető nyaralók a Balatonon!

Az elmúlt évben megtapasztaltuk, hogy milyen nagy kincs is lehet egy saját nyaraló mondjuk a Balatonon. Ami az idei nyarat illet, még mindig nem lehetünk biztosak benne, hogy nem marad el a nyaralás, így ha eddig fontolgatta, hogy vegyen egy nyaralót, most biztosan megéri. Mini sorozatunkban megfizethető árú nyaralókat kutatunk fel a Balaton körül!

Sorozatunkban körbejárjuk a Balatont megfizethető árú nyaralókat keresve, amit ezúttal a 30 millió határ jelöl. Közeledik a tavasz még idejében le lehet csapni egy-egy jó ajánlatra, hogy idén nyáron már ne kelljen a nyaralás miatt aggódnia. Mai bejegyzésünkben a déli partról hoztuk el a legjobb ajánlatokat 30 millió alatt!

Az első úticél Balatonmáriafürdő, két eladó nyaralót is mutatunk a településen! Az első ingatlan központi részen, a strandtól 350 méterre helyezkedik el. A gyönyörűen felújított nyaralóban amerikai konyhás nappali, két ideális méretű hálószoba, valamint egy tusolós fürdőszoba került kialakításra. A házhoz terasz kapcsolódik, valamint igény szerint a tetőtér is beépíthető.

Szintén Balatonmáriafürdőn található a következő 520 négyzetméteres telekkel rendelkező ház, melyben tágas nappali, konyha-étkező, valamint három szoba és egy fürdőszoba található. A házhoz kertkapcsolatos fedett terasz kapcsolódik, illetve az udvaron egy faház kínál praktikus tárolási lehetőséget.

A déli part legnépszerűbb városából, Siófokról is hoztunk két szuper lehetőséget! Az első egy sorházi lakás a Honvéd utcában. Az ingatlan konyhával, nappalival, két szobával, két fürdőszobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá terasz és erkély is. Parkolásra az udvarban van lehetőség, a közelben található egy buszmegálló is, amivel pár perc alatt a központba érhetünk.

Siófok kellemes kertvárosi részén kínálják eladásra ezt az elbűvölő nyaralót, 900 négyzetméteres telken. A 60 négyzetméteres nyaralóban nappali, konyha, étkező, illetve egy fürdőszoba egy hálószoba, valamint tárolóhelyiség és nyári konyha kapott helyet. A telken található még egy kisebb fűthető apartman, konyhasarokkal és fürdőszobával.

A következő részben az északi parton keresünk hasonló árkategóriájú nyaralókat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

© 2024 (v2.202102)