Ha idén is elmaradna a külföldi nyaralás: megfizethető nyaralók a Balatonon!

Az elmúlt évben megtapasztaltuk, hogy milyen nagy kincs is lehet egy saját nyaraló mondjuk a Balatonon. Ami az idei nyarat illet, még mindig nem lehetünk biztosak benne, hogy nem marad el a nyaralás, így ha eddig fontolgatta, hogy vegyen egy nyaralót, most biztosan megéri. Mini sorozatunkban megfizethető árú nyaralókat kutatunk fel a Balaton körül!

Sorozatunkban körbejárjuk a Balatont megfizethető árú nyaralókat keresve, amit ezúttal a 30 millió határ jelöl. Közeledik a tavasz még idejében le lehet csapni egy-egy jó ajánlatra, hogy idén nyáron már ne kelljen a nyaralás miatt aggódnia. Mai bejegyzésünkben a déli partról hoztuk el a legjobb ajánlatokat 30 millió alatt!

Az első úticél Balatonmáriafürdő, két eladó nyaralót is mutatunk a településen! Az első ingatlan központi részen, a strandtól 350 méterre helyezkedik el. A gyönyörűen felújított nyaralóban amerikai konyhás nappali, két ideális méretű hálószoba, valamint egy tusolós fürdőszoba került kialakításra. A házhoz terasz kapcsolódik, valamint igény szerint a tetőtér is beépíthető.

Szintén Balatonmáriafürdőn található a következő 520 négyzetméteres telekkel rendelkező ház, melyben tágas nappali, konyha-étkező, valamint három szoba és egy fürdőszoba található. A házhoz kertkapcsolatos fedett terasz kapcsolódik, illetve az udvaron egy faház kínál praktikus tárolási lehetőséget.

A déli part legnépszerűbb városából, Siófokról is hoztunk két szuper lehetőséget! Az első egy sorházi lakás a Honvéd utcában. Az ingatlan konyhával, nappalival, két szobával, két fürdőszobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá terasz és erkély is. Parkolásra az udvarban van lehetőség, a közelben található egy buszmegálló is, amivel pár perc alatt a központba érhetünk.

Hirdetés

Siófok kellemes kertvárosi részén kínálják eladásra ezt az elbűvölő nyaralót, 900 négyzetméteres telken. A 60 négyzetméteres nyaralóban nappali, konyha, étkező, illetve egy fürdőszoba egy hálószoba, valamint tárolóhelyiség és nyári konyha kapott helyet. A telken található még egy kisebb fűthető apartman, konyhasarokkal és fürdőszobával.

A következő részben az északi parton keresünk hasonló árkategóriájú nyaralókat!


© 2021 (v2.202102)