Elkezdődött Erzsébetváros egyik legelegánsabb házának építése!

Aki Erzsébetváros legjobb részén keres lakást, annak minden bizonnyal fontos a luxus, az elegancia. Számukra van egy jó hírünk: A környék legelegánsabb házának már készülnek az alapjai!

A VII. kerületben sétálva keresve sem találhatnánk jobb helyet, mint a Király utca környéke, ahol mindig pezseg az élet, ahol kiváló a közlekedés és ahonnan minden könnyen elérhető. Egy ilyen környéken természetesen fontos, hogy otthonunkba hazaérve a nyugodt pihenés is biztosítva legyen, így a körút vagy a Király utca helyett érdemesebb inkább a környékbeli csendesebb, kis utcákban lakást keresni.

Egy ilyen csendes helyen, a Csengery utcában kezdték el most a Csengery Palace Residence társasház alapozását, ami minden bizonnyal a környék legelegánsabb háza lesz, hiszen kompromisszumok nélkül, abszolút első osztályú, minőségi anyagokból épül.

A Csengery utca mindössze két utcára található a körúttól, így a 4-es, 6-os villamosok megállója mindössze néhány perc sétával elérhető, de nincs messze a földalatti megállója sem az Oktogonnál vagy a Blaha Lujza téren a 2-es metró megállója. A környéken minden fontos szolgáltatás, üzletek, bankfiók, posta, iskola is megtalálható, és a Városliget is a közelben van, ha valaki zöldövezetben szeretne sportolni, kikapcsolódni.

Ezeken felül még számtalan szórakozási, kulturális lehetőséget is kínál a környék, színházakkal, éttermekkel, ugyanakkor nincs messze a Bulinegyed sem, mégis elég távol van ahhoz, hogy a pihenésben ne zavarjon, ezért itt lakást venni nemcsak saját részre, de befektetés céljára is kiváló lehetőség.

A projektben összesen 84 exkluzív lakás épül változatos méretben és elosztásban, így 40 nm-es stúdió apartmant éppúgy találhatunk a kínálatban, mint 122 nm-es luxus penthouse-t. A széles lakáskínálatnak köszönhetően itt minden korosztály és a befektetők is megtalálhatják a számukra ideális, minőségi lakást, melyek első osztályú hő- és hangszigetelést is kapnak.

A lakások belső tereit ugyanakkor mindenki teljesen a saját ízlésére szabhatja, ugyanis a belső burkolatok, beépített anyagok most még választhatók egy széles, exkluzív és minőségi anyagokat felvonultató kínálatból. Sőt, most még akár bizonyos műszaki módosításokra is lehetőség van.


A Csengery Palace tehát hamarosan a környék legexkluzívabb társasháza lesz, ami teljes mértékig megfelel a 21. századi igényeknek, kiváló minőségére pedig garancia az a több, mint 1500 lakás, amit a beruházó több, mint 20 éves működése során eddig átadott, és amelyek mindig a vevők legnagyobb megelégedését szolgálták.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

© 2024 (v2.202102)