Elkezdődött Erzsébetváros egyik legelegánsabb házának építése!

Aki Erzsébetváros legjobb részén keres lakást, annak minden bizonnyal fontos a luxus, az elegancia. Számukra van egy jó hírünk: A környék legelegánsabb házának már készülnek az alapjai!

A VII. kerületben sétálva keresve sem találhatnánk jobb helyet, mint a Király utca környéke, ahol mindig pezseg az élet, ahol kiváló a közlekedés és ahonnan minden könnyen elérhető. Egy ilyen környéken természetesen fontos, hogy otthonunkba hazaérve a nyugodt pihenés is biztosítva legyen, így a körút vagy a Király utca helyett érdemesebb inkább a környékbeli csendesebb, kis utcákban lakást keresni.

Egy ilyen csendes helyen, a Csengery utcában kezdték el most a Csengery Palace Residence társasház alapozását, ami minden bizonnyal a környék legelegánsabb háza lesz, hiszen kompromisszumok nélkül, abszolút első osztályú, minőségi anyagokból épül.

A Csengery utca mindössze két utcára található a körúttól, így a 4-es, 6-os villamosok megállója mindössze néhány perc sétával elérhető, de nincs messze a földalatti megállója sem az Oktogonnál vagy a Blaha Lujza téren a 2-es metró megállója. A környéken minden fontos szolgáltatás, üzletek, bankfiók, posta, iskola is megtalálható, és a Városliget is a közelben van, ha valaki zöldövezetben szeretne sportolni, kikapcsolódni.

Ezeken felül még számtalan szórakozási, kulturális lehetőséget is kínál a környék, színházakkal, éttermekkel, ugyanakkor nincs messze a Bulinegyed sem, mégis elég távol van ahhoz, hogy a pihenésben ne zavarjon, ezért itt lakást venni nemcsak saját részre, de befektetés céljára is kiváló lehetőség.

A projektben összesen 84 exkluzív lakás épül változatos méretben és elosztásban, így 40 nm-es stúdió apartmant éppúgy találhatunk a kínálatban, mint 122 nm-es luxus penthouse-t. A széles lakáskínálatnak köszönhetően itt minden korosztály és a befektetők is megtalálhatják a számukra ideális, minőségi lakást, melyek első osztályú hő- és hangszigetelést is kapnak.

A lakások belső tereit ugyanakkor mindenki teljesen a saját ízlésére szabhatja, ugyanis a belső burkolatok, beépített anyagok most még választhatók egy széles, exkluzív és minőségi anyagokat felvonultató kínálatból. Sőt, most még akár bizonyos műszaki módosításokra is lehetőség van.


A Csengery Palace tehát hamarosan a környék legexkluzívabb társasháza lesz, ami teljes mértékig megfelel a 21. századi igényeknek, kiváló minőségére pedig garancia az a több, mint 1500 lakás, amit a beruházó több, mint 20 éves működése során eddig átadott, és amelyek mindig a vevők legnagyobb megelégedését szolgálták.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)