Február első hetének álomszép lakásait Erzsébetvárosból hoztuk!

Mai bejegyzésünkben Budapest egyik legnépszerűbb kerületét, a VII. kerületet jártuk körbe, hogy megmutassuk a legszebb eladó lakásokat. Erzsébetváros pezsgő utcái mindig vonzották a turistákat és a nagyvárosi nyüzsgést kedvelő budapestieket, ezúttal éppen itt, a körúton belüli részeken keresgéltünk álomszép lakásokat!

Ahogy írtuk nem csak saját használatra, befektetési célból is érdemes körülnézni a környéken, hiszen nagy a kereslet errefelé a lakásokra. Ha nem is éppen ebben a pillanatban, de a járvány lecsengését követően ismét megélénkülhet a kereslet a rövid távon kiadó ingatlanok után. Lássuk a legszebbeket!

Az alábbi gyönyörűen felújított lakás a Bethlen Gábor téren található, ablakaiból és teraszáról gyönyörű panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A lakás 94 négyzetméteres és összesen három szobával rendelkezik.

A kerület talán legpezsgőbb részén, a Gozsdu udvar szomszédságában található ez a felújított, tágas lakás. A 110 négyzetméteres ingatlanban nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és tágas előtér található.

Egy gyönyörű 1902-ben épült Zsolnay kerámiás társasházban található a következő 86 négyzetméteres felújított lakás, melyben amerikai konyhás nappali, két nagyméretű hálószoba, olasz design szaniterekkel felszerelt fürdőszoba és két erkély kapott helyet. Az erkélyekről gyönyörű panoráma tárul a Zsinagógára és Budára.


A Király utca egyik legszebb nagypolgári épületében található a következő négy szobás, két fürdőszobás, tágas lakás. Az ingatlant tulajdonosa tavaly esztétikailag és műszakilag is teljeskörűen felújította.

Lenyűgöző panorámával rendelkezik válogatásunk utolsó tagja, mely a Deák tér közvetlen közelében található. A lakást néhány éve teljesen felújították, amerikai konyhás nappalival, két külön bejáratú hálószobával rendelkezik. A lakásban jelenleg bérlő lakik, akinek 3 éves bérleti szerződése van, így elsősorban befektetőknek ajánljuk, de van lehetőség saját részre is megvásárolni.

Ha érdekelnek további felújított, VII. kerületi lakások,  kattints ide és nézd meg a teljes kínálatot!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)