Új lendülettel épülő, nívós társasház a Belváros közelében

Hatalmas lendületet vett tavaly nyár vége óta az a jelenleg szerkezetkész állapotban lévő, és meg is tekinthető, nívós beruházás, amelyet egy banki, pénzügyi és ingatlanpiaci területen évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő most teljesen új csapattal, egy közel harminc éves gyakorlattal működő generál kivitelezővel építtet.

Mi a garancia arra, hogy egy új építésű projektben valóban olyan minőségi lakást kapunk, ami a legmagasabb elvárásoknak is megfelel? Nos, a beruházó és a kivitelező több évtizedes szakmai tapasztalata mellett az is fontos, hogy mi magunk is meggyőződhessünk a kivitelezés minőségéről, akár a jelenlegi szerkezetkész állapotban. Ez a legtöbb fejlesztés esetében nem lehetséges, ám a Lőportárdűlőn épülő Westfália lakópark bármikor bejárható, így az új lakástulajdonosok saját szemükkel láthatják a magas színvonalú kivitelezést.

A projekt a környéken épülő más létesítményekhez képest is magas műszaki tartalommal valósul meg, így például korszerű padló- és mennyezetfűtést, valamint mennyezethűtést építenek ki, melyet energiatakarékos és környezetbarát, magas minősítésű (A+ osztályú) házközponti hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer táplál – mely a használati melegvizet is előállítja. A ház a későbbiekben egyre nagyobb megújuló energia hányaddal megtermelt tiszta elektromos energiát használ – ezzel is a környezettudatos jövő felé nyit ajtót.

A kiemelkedő minőségű hőszigetelési megoldások és a beépítésre váró, kiváló minőségű, 3 rétegű hő- és hanggátló üvegezésű nyílászárók is mind jövőbe mutató megoldások csakúgy, mint a rendkívül időtálló, kifejezetten egyedi és elegáns, jellegzetes külső kerámia burkolat a homlokzatokon, vagy az elektromos mozgatású redőnyöknek és az intelligens otthon rendszereinek előkészítése.

A beruházás a XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő, Belvároshoz legközelebb eső részén, Lőportárdűlőn valósul meg, ahol már most sok szép új ház épül és épült. A 3-as metró, a Váci úti irodafolyosó, a Duna-part és a Margitsziget, a Városliget, illetve a Westend és a Lehel téri piac közelsége biztosítják, hogy a több szempontból is kivételes Westfália lakópark lakói számára a munkalehetőség, a kiváló közlekedés, minden fontos szolgáltatás és bevásárlási-, kikapcsolódási lehetőség gyakorlatilag helyben legyen. Mindezeken felül oktatási intézmények, orvosi rendelők, gyógyszertár is az épülő projekt közvetlen közelben van.

A fejlesztésben a változatos méretű és praktikus elosztású lakások közt minden korosztály számára akad ideális otthon, és a befektetők az általuk leginkább keresett 40 nm körüli, nagy teraszos kis lakások között is válogathatnak. Minden lakás kivétel nélkül rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, és természetesen parkolóhellyel is a földszinten és a mínusz 1-es szinten kialakított tágas mélygarázsban. A közösen használható többszintes, hangulatos belső kert külön üde színfolt a pihenni vágyóknak.

A lakások személyre szabott kialakításához a fejlesztő most ingyenes lakberendezői tanácsadást és tervezést kínál az új vevőknek.

A lakások között 2 gyermekes családok számára ideális 50 nm feletti, és 3 gyermekes családok számára tökéletes 60 nm feletti, CSOK-kal is megvásárolható lakásokat is találunk, a Westfália értékesítési vezetői pedig abban is készséggel segítenek, hogy könnyebb legyen az otthonteremtési támogatások, a különböző hitelek útvesztőjében eligazodni.

A projekt tehát jelenleg szerkezetkész állapotban van, így a szaniterek, burkolatok még széles skálán belül választhatók, de már nem sokáig, hiszen a kivitelezés szoros ütemterv szerint halad.

A cikk megjelenését a Westfália lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)