Megfizethető nyaralók a Balatonon! – Északi part

Új mini sorozatunkban megfizethető árú nyaralókat kutatunk fel, melyek jó lehetőséget kínálnak ezekben a bizonytalan időkben is, mikor kétséges, hogy tudunk-e nyaralni. Legutóbbi válogatásunkban a Balaton déli partján keresgéltünk, ezúttal pedig a túlpartot fedeztük fel, nyaralók után kutatva.

Az északi parton azért jóval nehezebb dolgunk volt, az itteni ingatlanárak jelentősen a déli part árai felett vannak. Ahogy az előző részben is, itt is a 30 millió jelentette a határt. Nézzük milyen nyaralókat vásárolhatunk, ebből a keretből gazdálkodva az északi oldalon!

Válogatásunk első tagját Ábrahámhegyen találjuk, a strandtól 8-10 perc sétányira. A nyaralóban két nagyobb és egy kisebb szoba, fürdőszoba és egy főzőfülke kapott helyet, valamint. tágas terasz tartozik hozzá.

A következő nyaraló Balatonfüreden található, közel a Tagore sétányhoz. A házban két szoba található, kapcsolódik hozzá egy terasz, kisebb felújítással pedig tökéletes nyaraló lehet már az idei nyáron is.

Balatonalmádiban, a parttól 100 méterre található a következő társasüdülő egyik garzonja. A lakás teljes felújításon esett át 31 négyzetméteres, 1 szobával rendelkezik és kapcsolódik hozzá egy 7 négyzetméteres erkély is. Tökéletes nyaraló lehet párok számára.

Két gyermekes családoknak is ideális nyaraló lehet, ez a balatonalmádi társasházi nyaraló, 15 percre a strandtól. Az ingatlan két szobás kialakítása miatt 4 fő számára ideális, tartozik hozzá egy udvari autóbeálló és a berendezés is a vételár részét képezi.

A válogatás zárásaként szintén egy balatonalmádi ingatlant mutatunk, mely az előzőknél kicsit nagyobb. A kétszintes, 76 négyzetméteres ikerházból panoráma nyílik a Balatonra. A földszinten konyha, étkező, fürdőszoba és egy szoba kapott helyet, míg az emeleten további két szoba egy fürdőszoba és beépített terasz található. Az emeleti rész kívülről is megközelíthető, így akár külön lakásként is funkcionálhat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

35 ezren kaphatnak Interrail bérletet.

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Vlagymir Putyin ellen cinkkel lapokkal kell játszani, csak így lehet nyerni.

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

A Tesco-vezér megmondta, mi lesz. 

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

11 milliárd dollárra is értékelték Donald Trump közösségi médiacégét. Azóta az árfolyam megfeleződött, a befektetők kezdenek kiábrándulni

© 2024 (v2.202102)