Kaposváron vállalkozna? Itt van hozzá a tökéletes ingatlan!

A tökéletes ingatlan megtalálása egy adott vállalkozáshoz éppen olyan nehéz feladat, mint mikor a magunk és családunk részére keresünk új otthont. Néhány esetben ez a kettő egyszerre is működhet, melynek számos előnye van. Mai cikkünkben egy olyan sokoldalúan kihasználható ingatlant mutatunk a Balatontól 40 percre, Kaposváron, mely egyszerre adhat otthont családjának és jól menő vállalkozásának! A vállalkozás működéséhez szükséges ingatlan megtalálása komoly fejtörést okozhat legyen szó akár irodáról, magánrendelőről vagy valamilyen vendéglátóhelyről. Egy üzlethelyiség bérlése kapcsán jó néhány probléma felmerülhet, amivel előre talán nem is számolunk. Arra persze nem minden esetben van lehetőség, hogy saját üzlethelyiséget vásároljunk, de talán sokak számára jó alternatíva lehet olyan ingatlant venni, mely egyszerre oldja meg a lakhatást és kínál lehetőséget egy vállalkozás működtetéséhez. Ezúttal Kaposvár belvárosából, jól frekventált helyről hoztunk egy sokoldalúan kihasználható családi házat. Bármilyen vállalkozásról is legyen szó, az biztos, hogy az elhelyezkedés az egyik legfontosabb szempont. A következő ingatlan a kórház közvetlen közelében található, de emellett sok más fontos intézmény is a környéken kapott helyet, illetve több buszmegálló és a vasútállomás is közel van, így kifejezetten frekventált környékről van szó. A családi ház 739 négyzetméteres telekkel rendelkezik, melyen több épület található.  Az ingatlan három részre tagolt, a főépületben konyha, étkező, 3 fürdőszoba és négy szoba található. Az egyik utcafronti szoba saját bejárattal rendelkezik, ez korábban is üzletként üzemelt. Az épület alatt pince húzódik, a padlás pedig igény esetén könnyedén beépíthető.

A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy másik épület, mely kiválóan alkalmas műhelynek vagy más szabadidős tevékenységnek, esetleg önálló lakássá alakítható. A telken található továbbá egy 60 négyzetméteres ház, mely felújítás után önálló családi házként vagy vendégházként is kiadható, de praktikus lehet, több generáció összeköltözése alkalmával is.  Az ingatlan tehát valóban sok tevékenység szempontjából jól kihasználható így tökéletes választás azoknak, akik magánrendelőnek, irodáknak, magánóvodának vagy panziónak, étteremnek keresnek ingatlant. Emellett olyan családoknak is jó választás, ahol több generáció él együtt.   A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)