Éljen a Római közelében, kösse le lakását most bevezető áron!

Budapesten, azon belül is Észak-Budán nagyon kevés olyan felkapott hely van, mint a Római-part és környéke. Szerencsére errefelé mindig akad egy-egy jó ajánlat. Mi most a Pünkösdfürdő utca környékén bukkantunk már épülő házakra. Az építtető kedvezményes bevezető árakat és igen kedvező, 20-80 százalékos finanszírozást kínál – de ne szaladjunk ennyire előre.

Miért érdemes Észak-Buda e rendkívül népszerű környékére költözni? Mindamellett hogy nyugalmas, zöldövezet, minden korosztálynak sok kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőséget nyújt. Itt a III. kerület, azaz Óbuda északi részén intézmények, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek hosszú-hosszú sora áll a környéken lakók rendelkezésére.

Ezen túlmenően a nyüzsgőbb, belső városrészek sincsenek messze innen: például Óbuda központja akár 8 perc alatt elérhető autóval. Ugyanide eljutni közösségi közlekedéssel 15-20 perc, hiszen az épülő háztól sétatávolságra van a HÉV békásmegyeri megállója.

Nagy bevásárláshoz a budakalászi bevásárlóközpont bő 5 percen belül elérhető autóval, de nem sokkal több a Bécsi úti Eurocenter, vagy a Flórián tér megközelítése sem. Az M0-s körgyűrű északi szektora 5 perc távolságra van autóval, ami megkönnyíti a város látszólag távolabb fekvő részeinek megközelítését, így Észak-Pest vagy Kelet-Pest számos kerületét. De nincsen messze Szentendre vagy épp a Pilis hegység számtalan kiránduló-helye sem.

De minek is ülnénk autóba, ha elég egyszerűen csak lesétálni a Római-partra, ahol sportolási, kikapcsolódási és szabadidős lehetőségek igen széles tárháza vár minket lényegében egész évben.

A Pünkösdfürdő utcában épül tehát Buda egyik legújabb lakóparkja, a Buda Bright. A jól csengő névből is kiderülhet, hogy az új otthonok napfényesek és a magasabb elemetekről a kilátás is pazar, akár a Duna felé, akár a város belsőbb részei felé. Az otthonok tervezésénél fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikus elrendezés. A lakások túlnyomó részéhez erkély is tartozik, ami barátságos színteret biztosít egy-egy beszélgetéshez vagy játékhoz a gyermekek számára.

Ezen túlmenően is: harmonikus, nyugodt és pihentető környezetet kínál ez a nagyon modern épületegyüttes. A háztömbök között park lesz, ami biztosítja az itt lakók feltöltődését. Milyen jó is egy fárasztó munkanap után egyszerűen lesétálni a Duna-partra, játszani egyet a kutyával, esetleg a közeli Római-parton egy hangulatos étterembe beülve lazítani egy kellemes étel vagy ital mellett.

A kedvező ár mellett fontos tényező, hogy egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az elhelyezkedés terén. Itt három épületben összesen 316 lakást alakít ki a beruházó, egészen pontosan a Pünkösdfürdő utca 42-46. szám alatt. Az építési munkálatok 2021. januárban elkezdődtek, így 2023. év végére költözhetőek lesznek az új lakások.

Nagyon kedvező fizetési konstrukciót is kínál a beruházó: a szerződéskötéskor mindössze 20 százalékos befizetéssel leköthetők a lakások, a fennmaradó, 80 százaléknyi összeget pedig elegendő csupán a beköltözéskor kifizetni. Mindezek mellett az összes kedvezményes hitel felvételére is lehetőség van a CSOK-tól kezdve a babaváró hitelig. A lakások ÁFA tartalma CSOK felhasználása esetén visszaigényelhető! Ne feledjük: már egy gyermekre igénybe vett CSOK esetén is.

Lényeges az is, hogy előlegként befizetett pénzünk biztonságban van, hiszen a beruházó az Indotek Group. Az ingatlan-vállalat a magyar piac egyik jelentős szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített.

A cikk a lakópark beruházójának a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)