Örökpanorámás álomlakás Zuglón, mindenhez közel, zöldövezetben

A XIV. kerület Budapest egyik legnépszerűbb kerülete, nemhiába, ugyanis nemcsak kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, de a legzöldebb kerület a pesti oldalon, és ez nemcsak annak köszönhető, hogy itt található a város tüdeje: a Városliget. Mai cikkünkben innen hozunk egy örökpanorámás, belső kétszintes, igazi családi otthont.

Zuglónál ideálisabb helyet keresve sem találhatnánk családok számára Pesten, hiszen ez az a kerület, ahol már a belváros közelében is találhatunk családi házas övezetet. Ebben a környezetben, a Bosnyák tér közelében bukkantunk erre a belső kétszintes lakásra, mely egy 2008-ban épült, mindössze 9 lakásos, saját kerttel is rendelkező társasház, második emeletén helyezkedik el.

A nappali + 3 hálószobás lakás teljesen újszerű állapotú, gyakorlatilag azonnal költözhető, mindkét szintje a tetőtérben kapott helyet, így a tetőablakoknak köszönhetően rendkívül világos is. Az ingatlan örökpanorámás, nyugati nézetű ablakaiból a budai hegyek mögött lenyugvó napban gyönyörködhetünk esténként, de látszik a Budai Vár és a Mátyás templom is, keleti ablakai a ház, madárcsicsergős, szépen parkosított kertjére néznek.

Alsó szintjén kapott helyet az amerikai konyhás nappali, egy vendég mosdó, egy tároló és a szülői háló, amelyből saját fürdőszoba nyílik, illetve egy nagy gardróbszekrény is található a hálószobában. Az emeleten két különnyíló hálószoba és egy fürdőszoba található WC-vel.

Az ingatlan fűtését gáz cirkó biztosítja radiátorokkal és padlófűtéssel, a tetőablakokon sötétítő és hővédő roló van, így a szobák nyáron sem melegszenek fel túlságosan, de több szobában is található légkondícionáló. Az összes közmű fogyasztás külön mérőórával mérhető.

 

A lakáshoz tartozik egy tároló és egy teremgarázsbeálló, mely kötelezően megvásárolandó. A közelben a 7-es, 133E-s, 124-es, 125-ös és 5-ös buszok, illetve a 69-es villamos biztosítja a kiváló közlekedést, de a szuglói körvasútsor Újpalota megállója is sétatávolságra van.

A környéken több magán és állami óvodát, iskolát, bölcsődét és játszótereket, játszóházakat is találunk, a bevásárlási lehetőség sincs messze, a Bosnyák téri piac autóval 5, gyalog 15 percre, az IKEA, a Sugár, az Árkád és a Pólus Center autóval 10 percre található. Ha pedig kikapcsolódási lehetőséget keresünk, a Városliget, az Állatkert és a BVSC uszoda is könnyen elérhető. De a társasház saját udvara is nagyszerű lehetőséget nyújt a kisgyermekes családok számára egy kis levegőzésre a közvetlen közelben.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)