Örökpanorámás álomlakás Zuglón, mindenhez közel, zöldövezetben

A XIV. kerület Budapest egyik legnépszerűbb kerülete, nemhiába, ugyanis nemcsak kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, de a legzöldebb kerület a pesti oldalon, és ez nemcsak annak köszönhető, hogy itt található a város tüdeje: a Városliget. Mai cikkünkben innen hozunk egy örökpanorámás, belső kétszintes, igazi családi otthont.

Zuglónál ideálisabb helyet keresve sem találhatnánk családok számára Pesten, hiszen ez az a kerület, ahol már a belváros közelében is találhatunk családi házas övezetet. Ebben a környezetben, a Bosnyák tér közelében bukkantunk erre a belső kétszintes lakásra, mely egy 2008-ban épült, mindössze 9 lakásos, saját kerttel is rendelkező társasház, második emeletén helyezkedik el.

A nappali + 3 hálószobás lakás teljesen újszerű állapotú, gyakorlatilag azonnal költözhető, mindkét szintje a tetőtérben kapott helyet, így a tetőablakoknak köszönhetően rendkívül világos is. Az ingatlan örökpanorámás, nyugati nézetű ablakaiból a budai hegyek mögött lenyugvó napban gyönyörködhetünk esténként, de látszik a Budai Vár és a Mátyás templom is, keleti ablakai a ház, madárcsicsergős, szépen parkosított kertjére néznek.

Alsó szintjén kapott helyet az amerikai konyhás nappali, egy vendég mosdó, egy tároló és a szülői háló, amelyből saját fürdőszoba nyílik, illetve egy nagy gardróbszekrény is található a hálószobában. Az emeleten két különnyíló hálószoba és egy fürdőszoba található WC-vel.

Az ingatlan fűtését gáz cirkó biztosítja radiátorokkal és padlófűtéssel, a tetőablakokon sötétítő és hővédő roló van, így a szobák nyáron sem melegszenek fel túlságosan, de több szobában is található légkondícionáló. Az összes közmű fogyasztás külön mérőórával mérhető.

 

A lakáshoz tartozik egy tároló és egy teremgarázsbeálló, mely kötelezően megvásárolandó. A közelben a 7-es, 133E-s, 124-es, 125-ös és 5-ös buszok, illetve a 69-es villamos biztosítja a kiváló közlekedést, de a szuglói körvasútsor Újpalota megállója is sétatávolságra van.

A környéken több magán és állami óvodát, iskolát, bölcsődét és játszótereket, játszóházakat is találunk, a bevásárlási lehetőség sincs messze, a Bosnyák téri piac autóval 5, gyalog 15 percre, az IKEA, a Sugár, az Árkád és a Pólus Center autóval 10 percre található. Ha pedig kikapcsolódási lehetőséget keresünk, a Városliget, az Állatkert és a BVSC uszoda is könnyen elérhető. De a társasház saját udvara is nagyszerű lehetőséget nyújt a kisgyermekes családok számára egy kis levegőzésre a közvetlen közelben.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)