Irodának, rendelőnek, vagy saját otthonnak is ideális villalakás a Szilágyi Erzsébet fasornál

A régi budai villák hangulata igazán magával ragadó, akárcsak a környezetük, rengeteg zölddel. Pasaréten, a Szilágyi Erzsébet fasor mentén nemcsak a zöldövezet és a szép épületek, de a kiváló közlekedés miatt is érdemes szétnézni az ingatlanpiacon. Innen hozunk ma egy igazi csemegét.

Ezen a környéken nemcsak egy teljes villa, hanem akár már egy villalakás is kellően tágas lehet ahhoz, hogy családi otthonnak, vagy akár vállalkozás részére irodának, magánrendelőnek is tökéletes legyen. Mai cikkünkben is egy ilyen ingatlant mutatunk be, hatalmas terasszal és rengeteg lehetőséggel.

A rendkívül világos, tágas villalakás egy 1929-ben épült, Gaál Lajos építész által tervezett, patinás villa magasföldszintjén helyezkedik el, és majdnem a teljes szintet elfoglalja. Az ingatlan 162 nm-es, 4 szobával, 2 ablakos fürdőszobával és egy csaknem 20 nm-es terasszal is rendelkezik. Jelenlegi állapotában is lakható, de elektromos vezetékeit már aktuális lenne cserélni, és konvektoros fűtése is jóval gazdaságosabbá tehető központi fűtés kialakításával.

A villalakás ezeken kívül csak kisebb esztétikai felújításra szorul és nagyon kedvező az ára, így kiváló elosztásával, nagypolgári hangulatával, belmagasságával, eredeti stukkóival, nyílászáróival remek alapot adhat egy luxuslakás, magánrendelő vagy 21. századi színvonalú iroda kialakításához.

A lakásnak helyet adó villa egy rendkívül szép, patinás épület, ami őrzi a budai villák hangulatát. Néhány éven belül ennek a hangulatnak a megőrzésével várható a felújítása, ami után újra olyan lesz, mint fénykorában, így aki megveszi a lakást, és felújítja, még jelentős értéknövekedésre is számíthat.

Az ingatlan a magasföldszinten csak egyetlen kisebb, 30 nm-es lakással osztozik, ezalatt a lakás alatt található egy garázs, ami szintén megvásárolható, illetve a vételár részét képezi még két tároló.

A lakás elhelyezkedése, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Széll Kálmán tér közelsége révén kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, ugyanakkor mégis csendes, így kiváló befektetés, akár kiadás céljára, akár vállalkozás részére, vagy családi otthonnak szeretné megvásárolni.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)