Panelből álomotthon Kispest központjában!

A panellakásoktól sokan azért ódzkodnak, mert nem túl praktikus az elosztásuk, és nagyon kötöttek a berendezési lehetőségek. Pedig kis kreativitással, minőségi anyagokkal és jól átgondolt tervezéssel igazi álomotthon varázsolható belőlük, amiről meg sem mondanád, hogy valaha panellakás volt. Épp egy ilyen lakást találtunk Kispest központjában!

A XIX. kerületi Wekerletelep szomszédságából, az Ady Endre útról hoztunk egy igazi álomotthont, melyet tulajdonosai teljeskörűen felújítottak és átalakítottak.

Igazi családias része ez a fővárosnak, ugyanakkor mivel a városrész központjában helyezkedik el az ingatlan, minden szolgáltatás és intézmény, amire a mindennapokban egy családnak szüksége lehet csak egy karnyújtásnyira van. A közelben bölcsőde, óvoda és iskola várja a gyermekeket, sőt az orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek sora könnyíti meg a mindennapi teendők elintézését.

Az ingatlan elhelyezkedése közlekedés szempontjából is ideális, a 42-es vagy 50-es villamossal 2 megállót kell utazni a Határ úti metrómegállóig. Buszokkal pedig Csepel és Kőbánya is átszállás nélkül megközelíthető.

A 68 négyzetméteres lakás egy négy emeletes társasház második emeletén található, jelenlegi formáját a hat évvel ezelőtti felújítás alkalmával nyerte el. Ekkor a belső falak mozgatásával, a nyílászárók cseréjével, új burkolatokkal és megújult gépészeti megoldásokkal kapott teljesen új külsőt és belső teret. Elosztását modern tágas terek és intim sarkok jellemzik, melyek megfelelnek a mai kor igényeinek.

A lakás középpontjában az amerikai konyhás, erkélykapcsolatos nappali áll, innen nyílnak a parkra néző hálószobák és a sarokkáddal felszerelt fürdőszoba is. A fürdőszoba egyébként az előszobából is megközelíthető, ahonnan a kamra és a jelenleg kondiszobaként funkcionáló gardróbszoba is nyílik.

Az esztétikai szempontok mellett a műszaki megoldások is figyelemreméltók. Az álmennyezetbe süllyesztett világítás került, a lakás egészében fényerőszabályzós okos világítást építettek be, a kamrában és a fürdőszobában mozgásérzékelővel. Az okosmegoldásnak köszönhetően akár telefonról is vezérelhető a világítás. Minden szobában redőnnyel és rolós szúnyoghálóval is rendelkeznek az ablakok és új biztonsági bejárati ajtót szereltek be.


A konyhában minőségi gépekkel (elektromos sütő és főzőlap, mosogatógép) felszerelt beépített konyhabútor található.

A lakásba 2019-ben új inverteres, wifis klímát is felszereltek. A vételár ezeken túl két gardróbszekrényt is magában foglal, a többi bútor és kiegészítő igény esetén szintén megvásárolható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője a Balla Ingatlan támogatta.


© 2021 (v150.202005)